Вхід | Реєстрація

Сухинівська головоломка: одні орендують, другі сіють, треті косять

Сухинівська головоломка: одні орендують, другі сіють, треті косять

Навесні 2020 року жителі Сухинівки та Лісного отримали у приватну власність сотні земельних наділів. Більшість селян одразу здали їх в оренду. Але й до цього часу незрозуміло, хто орендує частину сухинівських земель.

А в результаті люди можуть залишитися без орендної плати. І це - в кращому випадку



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2020, 17:03 | Кобеляки | Суспільство
1. alist / 27 вересня 2020, 09:00
Добробут, Сухинівка, Сухинівка, Добробут, Вільховатка.......Сухинівка - знаєте, свого часу я думав, що коли-небудь кобеляцькі фермерки (+Добробут) влаштують справжню війну за землю. Схоже я знатно помилявся, цю війну влаштують дніпряни, полтавчани,.... за землю кобеляцького району. Думаю в певний момент, коли «допилять» всі резерви, підуть наступом на фермерів. Та ще + старт продажу землі. Схоже рік-два, і таке почнеться... І все це само собой, з криками "за інтереси сєлян!".
P.S. Можна звичайно сказати - потрібно згуртуватись, спільно захищати...., але це не про нас.
2. Filon / 27 вересня 2020, 10:37
1.alist
«Думаю в певний момент, коли «допилять» всі резерви, підуть наступом на фермерів. Та ще + старт продажу землі. Схоже рік-два, і таке почнеться... І все це само собой, з криками "за інтереси сєлян!".
P.S. Можна звичайно сказати - потрібно згуртуватись, спільно захищати...., але це не про нас. »

Можу підписатися під будь-яким словом. Єдина теза із якою незгоден, це "таке почнеться". Вже давно почалося. Нагадаю Шенгури. І це лише те про що ми писали чи знімали. Насправді ж, масштаб захоплення сільськогосподарських земель набагато більший. От і зараз телефонують із Підгори, сінокоси у них забрали, телефонують із Василивки - теж самісіньке. І все "по закону". Та скільки ж я редакційних написав про те, що " оформлюйте землю доки не пізно" і про те, що нинішня владаще перед виборами пообіцяла продаж, а перед тим дерибан землі. Ну і що? А тепер " приїдьте". "поможіть". як "помогти"? Проголосували,вибрали, тестикули почухали, а поїзд - ту-ту.
3. микола козак / 27 вересня 2020, 14:32
Вся ця катавасія твориться не без участі сільського голови , якого ви обирали , тож вихід один , зібратись громадою і відправити голву чи на відпочинок , чи в лікувальний заклад.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації