Вхід | Реєстрація

Чому краще замовляти їжу, а не ходити до ресторану

Чому краще замовляти їжу, а не ходити до ресторану

У наші дні ми дещо розбещені вибором різноманітності та якості їжі, яку можна привезти до дверей. То навіщо зайвий раз виходити з дому, коли ви зможете відчути зручність доставки? Наприклад, уже менше ніж за пів години у вас на столі може опинитися піца на дровах у Івано-Франківську – https://lapiec-pizza.if.ua/.

Замовляйте також свіжі салати, щоб доповнити свій раціон більшою кількістю вітамінів. Також ви можете вибрати напої, які вдало підкреслять смак їжі. На сайті діють акції, завдяки яким зручно заощаджувати. Вибирайте те, що вам до смаку: https://lapiec-pizza.if.ua/ та насолоджуйтеся чудовими стравами.

 

Чому їжа з доставкою – це зручно?

  • Можна їсти навіть у піжамі

Ще не скоро настане той час, коли буде нормально – носити піжаму на публіці. Та ви можете зробити крок у цьому напрямку, гордо відчинивши свої вхідні двері незнайомій людині у зручному для вас одязі – навіть у піжамі.

  • Можна їсти як завгодно

Ви можете заощадити на столових приборах, просто взявши їжу в руки. До того ж не обов’язково дотримуватися етикету – будьте вільними в тому, як вам їсти. В ресторані ніхто не їсть так, як хочеться. Ви намагаєтеся якомога сильніше зберегти свою гідність, обережно нарізаючи та вживаючи їжу, використовуючи правильні столові прилади. Та в міру прогресу їжі деякі шкідливі харчові звички неминуче виповзають. Це помітно лише тоді, коли в ресторані виникає раптова тиша: люди дивитимуться, як хтось нахиляє на себе тарілку, допиваючи рештки супу.

  • Можна їсти скільки завгодно

Ви не можете замовити собі дві-три основні страви в ресторані, не відчуваючи осудливих очей офіціанта чи інших людей у оточенні. Ви можете повністю уникнути цього сценарію при доставці їжі. Замовляйте все що завгодно та скільки завгодно. Коли кур’єр передасть вам переповнений пакет із їжею, можна подивитися через плече й жартома крикнути: «Їжа тут!» своїм неіснуючим гостям будинку.

  • Можна пити скільки завгодно

І ніхто не дивитимуться на вас зі звинуваченням, якщо ви захочете відкоркувати другу пляшку вина чи взяти черговий келих пива. У ресторані можна боятися осуду й стримувати себе. Та й ціни на алкоголь там зазвичай значно вищі ніж у магазині біля будинку. Хоча безалкогольні напої можна вигідно замовити з доставкою одразу разом із піцою та салатом від LA П'ЄЦ.

  • Можна дивитися телевізор

Переглядайте улюблене телешоу чи фільм, обідаючи за однією з ваших улюблених страв. Вдома легко обмежити взаємодію з іншими. Можна їсти як наодинці, так і з сім’єю чи друзями.

Замовляючи їжу в інтернеті, ви будете впевнені, що вам доведеться мати якомога менше людської взаємодії, отримуючи замовлення. Як тільки стане можливою доставка за допомогою квадрокоптера, ймовірно, вам не доведеться бачити інших людей впродовж багатьох днів. А для вашої безпеки в часи пандемії LA П'ЄЦ пропонує безконтактну доставку. Скористайтеся нею й посмакуйте якісними стравами та напоями.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2020, 09:40 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації