Вхід | Реєстрація

Мультиварка — універсальний прилад на кухні

Мультиварка — універсальний прилад на кухні

Кілька десятків років тому українська жінка з провінційного містечка чи сільської місцевості обходила на кухні мізерною кількістю електроприладі. Основними її «помічниками» у приготуванні страв являлися плита і каструлі. Інколи домогосподарки використовували міксер, кавомолку, у основному, коли пекли торти.

Та на кухні сучасної жінки можна побачити чимало електроприладів. Іноді навіть складається ситуація, що техніка дублює одна одну. А тому це призводить до:

  • марної трати коштів;
  • появи електроприладів, що лише займають місце на кухні, якого й так постійно не вистачає.

Тому при виборі техніки для кухні необхідно враховувати всі її функції та купувати ту, що буде максимально задіяна.

 

Смачно готує та економить електроенергію

Якщо ви чули вираз диво-каструля, то, напевно, здогадуєтеся, що мається на увазі вже звична для домогосподарок — мультиварка. Так, цей кухонний прилад склав серйозну конкуренцію багатьом «сусідам» по кухні. Адже має безліч корисних функцій.

  1. Важливо, що мультиварка доступна для кожної родини. Її собі можуть дозволити і пенсіонерка, і бізнес леді. Популярна серед користувачів мультиварка delfa обійдеться у менш ніж 800 гривень.  
  2. Швидке приготування їжі — над приладом зовсім не потрібно стояти, як над плитою. Мультиварка готує самостійно. А доки прилад відповідальний за приготування ввечері, домогосподарка може зайнятися іншими справами в будинку  чи відпочити.
  3. Таймер. Електроприлад може приготувати страву у заданий йому час. Мультиварка автоматично увімкнеться і, виконавши свою роботу, вимкнеться. Справжня роботизовано техніка, що не залишить голодним нікого. Головне — не забути засипати в каструлю мультиварки всі компоненти.
  4. Мінімальне споживання електроенергії. Погодьтеся, вартість природного газу постійно зростає, при цьому енергетика, з появою двозонних лічильників, стала значно вигіднішою. Тобто, мультиварка  не просто готує смачні страви, а ще й економить електроенергію в домі.
  5. Поєднує багато приладів. Мультиварка здатна замінити хлібопічку, скороварку, пароварку, аерогриль, мікрохвильову піч, фритюрницю, йогуртницю, духовку і ще багато приладів.
  6. Можливість готувати виключно здорову й багату на вітаміни їжу.

Отож, якщо ви не бажаєте перекладати електроприлади з одного місця в інше, при цьому використовуючи їх раз чи двічі на рік, придбайте мультиварку, прилад, що готує швидко і смачно та економить електроенергію. 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2020, 10:12 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації