Вхід | Реєстрація

У Полтаві побили працівника «Полтаватеплоенерго»

У Полтаві побили працівника «Полтаватеплоенерго»

У Полтаві та області почастішали напади на представників підприємств сфери обслуговування, до обов’язків яких входить спілкування зі споживачами за місцем їх проживання.

Як пише пресслужба “Полтаватеплоенерго”, у п’ятницю, 25 вересня, о 8 годині 15 хвилин ранку у центральній частині міста Полтава по вул. Гоголя на працівника ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго», що виконував службові обов’язки, групою осіб було скоєно напад і завдано тілесних ушкоджень. На момент скоєння нападу працівник підприємства встиг відрекомендуватись та пред’явити службове посвідчення. Однак це не вберегло його від злочинних дій по відношенню до нього.

Як було встановлено медиками, в результаті нападу працівник підприємства отримав струс головного мозку та ушкодження тулуба середнього ступеня тяжкості. «Полтаватеплоенерго» звернулося до правоохоронних органів щодо факту нападу на працівника підприємства. Наразі тривають слідчі дії стосовно встановлення обставин нападу та осіб, які його скоїли. За фактом побиття вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Останнім часом почастішали напади на представників полтавських підприємств сфери обслуговування, до обов’язків яких входить спілкування зі споживачами за місцем їх проживання. Згадати хоча б недавній випадок із нападом на працівника «Полтавагазу», що відбувся цього місяця у передмісті Полтави.

Шановні полтавці, агресія по відношенню до ближнього не здатна вирішити жодної з проблем, а навпаки — може лише їх примножувати. Тим більше, виправдання її прояву взагалі не існує!  — пише пресслужба «Полтаватеплоенерго».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2020, 16:02 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації