Вхід | Реєстрація

Кредит — це позика без зайвого розголосу

Кредит — це позика без зайвого розголосу

У народі говорять: хочеш нажити собі ворога — позич товаришу гроші. Навряд чи ця приказка насправді так безвідмовно працює в побуті, але відома вона багатьом людям.

Та як діяти у ситуаціях, коли терміново потрібна певна сума грошей, яких у цей не вистачає або взагалі немає? До кого звернутися? До друзів, які, позичаючи кошти, згадуватимуться про можливість втратити товариша? Чи до колег по роботі, котрі далі за вашою спиною пліткуватимуть про те, що ви не вмієте розподіляти фінанси і постійно позичаєте, аби «дотягти» до зарплати?

Дійсно, практика показує, що у фінансових питаннях навіть найкращі друзі не надто поспішають допомагати один одному, дотримуючись принципу: краще нехай гроші переночують удома.

Та вихід, звичайно, є. У скрутну чи радісну хвилину на допомогу прийде мікрофінансова організація Credit365, що готова надати кредитні кошти 24 години на добу. І нехай вас не лякає термін кредит, адже надійна позика без зайвого розголосу, яку можна отримати цілодобово.

До того ж, співпраця з Credit365 має ряд переваг. Щоб скористатися послугою кредит онлайн на карточку, клієнту достатньо:

  1. Обрати необхідну суму до 20 тисяч гривень та строк її кредитування.
  2. Зареєструватися в особистому кабінеті, вказавши номер мобільного телефону і електронну адресу.
  3. Погодитися на обробку персональних даних.
  4. Заповнити заявку.
  5. Зареєструвати картку.

Мікрофінансова організація гарантує збереження особистих даних всіх користувачів сервісу, тому хвилюватися про те, що шахраї зможуть використати їх, ні в якому разі не варто.    

Представники Credit365 обов’язково інформують своїх клієнтів, коли строк кредитування підходить до завершення. У випадку, якщо клієнт не в змозі повернути кошти вчасно, йому дається триденний безвідсотковий строк.

Для того, щоб стати клієнтом мікрофінансової організації, потрібно підтвердити своє повноліття, мати українське громадянство, банківську картку вітчизняного банку, але не мати активних прострочень кредитів.

Для постійних користувачів діє програма лояльності, адже клієнт, який вчасно повертає позику, стає добрим приятелем. Для відповідальних позичальників Credit365 підготував приємні бонуси. Вони отримують 35-відсоткову знижку на повторні кредити в мікрофінансовій організації. Крім того, погасити і продовжити кредит можна з допомогою бонусів.  

Навряд чи хтось із друзів чи знайомих запропонує подібні умови.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2020, 10:34 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації