Вхід | Реєстрація

Судитимуть карлівчанина, якого упіймали з повним багажником коноплі

Судитимуть карлівчанина, якого упіймали з повним багажником коноплі

Прокурори Карлівського відділу Кобеляцької місцевої прокуратури підтримуватимуть публічне обвинувачення в суді стосовно жителя Карлівки. Йому інкримінують незаконне придбання, зберігання та перевезення наркотичних засобів в особливо великих розмірах без мети збуту (ч. 3 ст. 309 КК України).

За даними слідства, 14 вересня цьогоріч під час патрулювання правоохоронцями зупинено автомобіль у зв’язку з несправністю габаритних вогнів. У подальшому з’ясовано, що водій керував транспортним засобом без документів, а в багажнику перевозив рослини, візуально схожі на нарковмісні. Проведеною під час досудового розслідування експертизою встановлено, що рослини є особливо небезпечним наркотичним засобом канабісом, маса якого у перерахунку на суху речовину – майже 5,5 кг.

Примітка: упродовж 9 місяців 2020 року органами прокуратури Полтавщини до суду направлено обвинувальні акти у 373 кримінальних правопорушеннях, передбачених ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2020, 14:05 | Карлівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації