Вхід | Реєстрація

Як швидко вирішити фінансові проблеми

Як швидко вирішити фінансові проблеми

Перші два десятиліття ХХІ століття справедливо можна назвати періодом нестабільності. За двадцять років відбулися фінансова, глобальна й інші кризи. Наприкінці 2019-го до цього переліку додалося стрімке поширення інфекційного захворювання Ковід-19, що за кілька місяців розповсюдилося фактично по всьому світу. Фінансову нестабільність відчули всі прошарки населення: від великих промисловців, до дрібних підприємців і найманих робітників. Одні втрачали мільйони, інші — роботу, а з нею і засоби для існування.

Щоб перебороти складні фінансові ситуації, українці звертаються за кредитами. Адже за допомогою позики від фінансових компаній хтось оплачує оренду офісу чи житла, хтось — навчання, інші роблять важливі покупки. Коли ж ситуація стабілізується і власна фінансова спроможність зростає, кредит гаситься в повній мірі. Тобто, фінансова компанія виступає своєрідним донором, що підтримує і підприємця, і пересічного українця.

 

Як діяти, коли маєш погану кредитну історію

Іноді трапляються ситуації, коли через ряд об’єктивних причин не вдається вчасно повернути фінансову позику. Тоді у позичальника складається погана кредитна історія. І частина фінансових компаній, дізнавшись про це, відмовляються надавати нову позику. Але що робити, коли кошти вкрай потрібні?

Ні в якому разі не варто панікувати чи впадати у відчай. Вирішити фінансові питання допоможе компанія «Сслоан». Її політика полягає в тому, що погана кредитна історія не являється вироком для людини, які в чергове потрібні кредитні кошти. 

Фахівці мікрофінансової організації «Сслоан» наголошують що кожен може зробити помилку при погашенні кредиту (строки, відсотки, недоплата). А тому кожен має право на другий шанс.

 

Паспорт, код і реєстрація

Головні умови отримання кредиту з поганою історією:

  • реєстрація на офіційному сайті компанії за посиланням https://www.ccloan.ua/kredit-z-poganoyu-kreditnoyu-istoriyeyu/;
  • внесення паспортних даних та ідентифікаційного номера позичальника.

Мікрофінансова компанія «СС Лоун» кредитує своїх клієнтів на суму до 15 000 гривень. Цих коштів вистачить на період, доки позичальник отримає зарплату чи його бізнес почне приносити доходи. 

Майже мінімальна процентна ставка, що коливається від 0,01 до 1,65% у залежності від періоду кредитування.

Максимальний термін оформлення позики становить 30 календарних днів.

Клієнт отримує кошти на будь-яку банківську карту, вказану ним. Заявка розглядається за лічені хвилини 24/7. 

У «СС Лоан» турбуються про кожного клієнта, аби він максимально швидко отримав кредит і вирішив свої фінансові проблеми.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2020, 17:17 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації