Вхід | Реєстрація

Осінні канікули розпочнуться з 19 жовтня

Осінні канікули розпочнуться з 19 жовтня

16 жовтня у Полтавській облдержадміністрації відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорення регіональна комісія вирішила із 19 жовтня на території Полтави заборонити відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім учнів (вихованців) закладів дошкільної освіти, спеціальних шкіл, навчально-реабілітаційних центрів за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учнів.

Цього дня відповідні комісії відбулися в Кобеляцькій і Новосанжарській райдержадміністраціях.

Відповідно до рішення комісії під керівництвом голови РДА Дмитра Сироватки, заклади загальної середньої освіти Кобеляцького району «ідуть» на осінні канікули з 19 по 30 жовтня включно.

У Новосанжарській РДА повідомили, що згідно рішень педрад навчальних закладів району (крім ОТГ) внесено зміни у структуру навчального року щодо початку осінніх канікул з 19 жовтня.

У школах, що працюють на території Малоперещепинської ОТГ, канікули теж розпочинаються з 19 жовтня. У Малокобелячківській ЗОШ навчання призупинені з 15 жовтня, оскільки серед працівників закладу є хворий на коронавірус.  

Директор Руденківської школи Андрій Дігтяр розповів, що навчальний процес триватиме до 21 жовтня. Він наголосив, що ситуація в навчальному закладі і самій Руденківці стабільна, тому завчасно розпочинати канікули немає потреби. Тим більше, що у вересні педколектив і учні перебували на двотижневій самоізоляції. Також Андрій Дігтяр повідомив, що в цьому навчальному році четверо випускників претендують на медалі.   


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації