Вхід | Реєстрація

Динамо Київ – Ювентус: анонс матчу Ліги Чемпіонів

Динамо Київ – Ювентус: анонс матчу Ліги Чемпіонів

У найближчий вівторок, 20 жовтня 2020 року, у Києві відбудеться поєдинок першого туру групової стадії Ліги Чемпіонів, у якому зіграють Динамо та Ювентус. До вашої уваги анонс матчу і огляд ставок букмекерської контори ПариМатч з бонусом 2500 грн від 1football.info.

 

Анонс матчу

Динамо повернулося до групової стадії Ліги Чемпіонів через чотири роки. Під керівництвом Мірчі Луческу кияни успішно здолали два раунди кваліфікації, отримавши право зіграти у самому престижному клубному турнірі старого світу.

Нагадаємо, шо у відбірковому циклі український клуб здолав АЗ із Нідерландів і бельгійський Гент. У минулу суботу кияни здобули чергову перемогу у чемпіонаті України перегравши у Львові місцевий рух завдяки голам Карлоса де Пени і Родрігеша.

Ювентус в останні роки регулярно грає у вирішальних стадіях Ліги Чемпіонів, проте завоювати кубок не може. У минулому розіграші турніру італійська команда припинила боротьбу на стадії 1/8 фіналу, коли сенсаційно поступилась Ліону із Франції по сумі двох матчів, хоча аналітики букмекерської контори ПариМатч прогнозували успішніший виступ туринців і пропонували ставки на їх успіх з бонусом 2500 грн.

Нагадаємо, що до столиці України італійський чемпіон прилетить без свого лідера. У Кріштіано Роналду був виявлений COVID-19, після чого, португальський форвард пішов на самоізоляцію. Перед матчем проти Динамо команда Андреа Пірло засмутила своїх вболівальників невиразною грою у Серії А. Там команда із Турина не змогла здолати у гостях аутсайдера Кротоне (1:1).

 

Історія протистоянь

Шляхи Динамо та Ювентуса двічі перетинались у Лізі Чемпіонів. Перша дуель суперників припала на сезон 1997/1998. Тоді команди зіграли у нічию у Італії (1:1), після чого, кияни поступились дома із рахунком 1:4.

Наступний раз жереб звів суперників у сезоні 2002/2003. На груповій стадії Ювентус двічі був сильніший – 5:0 у Турині и 2:1 у Києві.

 

Шанси команд

Аналітики букмекерської контори ПариМатч вважають гостей фаворитом цього поєдинку. Ставки на перемогу Ювентуса приймаються із коефіцієнтом 1.93, шо у процентній вірогідності складає майже 52%.

Перемога Динамо оцінюється експертами відміткою 4.84, це приблизно 21%. Нічийний результат отримав коефіцієнт 3.44, або 27 відсотків.

 

Прогноз на матч

Обидві команди готувались до цього поєдинку із максимальною відповідальністю і концентрацією. У киян майже не залишилось у лазареті травмованих гравців, тому Луческу виставить на матч оптимальний склад.

Ювентус, як вже зазначалось вище, не може розраховувати на свого капітана, лідера и головного бомбардира. Враховуючи непевну гру італійців у захисті на початку сезону, господарі матчу можуть розраховувати на позитивний результат у вигляді нічийного рахунку 1:1.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2020, 09:19 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації