Вхід | Реєстрація

Полтава залишається в «червоній» зоні, Кобеляцький, Новосанжарський райони і решта області — у «помаранчевій»

Полтава залишається в «червоній» зоні, Кобеляцький, Новосанжарський райони і решта області — у «помаранчевій»

За повідомленням Полтавської облдержадміністрації, із 26 жовтня «червоний» рівень епіднебезпеки діятиме у 100 адмінодиницях. Наразі він діє у 68 містах та районах. Відповідне рішення ухвалила Державна комісія з питань ТЕБ та НС.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зазначив:

— Жоден обласний центр не потрапив до «зеленого» рівня. А до «червоного» рівня віднесено 100 адміністративних одиниць: усі 15 адміністративних одиниць Луганської області через перевищення показника зайнятості ліжок у 75% 5 днів поспіль та додатково 85 адміністративних одиниць з 18 регіонів України через перевищення показника захворюваності за останні 14 днів у 320 осіб на 100 тисяч населення».

«Червона» зона і надалі діє в обласних центрах: Чернівці, Рівне, Хмельницький, Чернігів, Харків, Сєвєродонецьк, Миколаїв, Полтава, Суми, Івано-Франківськ і Тернопіль. Також до цього списку додалися Рівне та Миколаїв. Загалом, 11 обласних центрів.

До «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки віднесено 437 адміністративних одиниць,
Уся Полтавщина, крім обласного центру, потрапила до помаранчевої зони. Про обмеження, які діють у червоній та помаранчевій зонах ми писали раніше.

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки буде діяти у 53 адміністративних одиницях. До «зеленого» рівня епідемічної небезпеки віднесено 27 адміністративних одиниць, тоді як тиждень тому він був встановлений у 54 містах та районах.

Згідно інформації обласних інтернет-видань, що посилаються на Полтавську ОДА, Кабмін планує з наступного понеділка дозволити роботу кінотеатрів та театрів за умови розміщення не більше 50% глядачів. Конкретні інструкції щодо цього з’являться сьогодні, після 15:00.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2020, 13:00 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації