Вхід | Реєстрація

«Нафтогаз» домовився про укладення контрактів на постачання газу населенню через Приват24

«Нафтогаз» домовився про укладення контрактів на постачання газу населенню через Приват24

ТОВ "ГПК "Нафтогаз" домовилося про можливість укладення контрактів на постачання газу побутовим споживачам (населенню) через сервіс "Приват24" (ПриватБанк).

Згідно з повідомленням компанії, підключитися до постачання можна буде з 22 жовтня 2020 року через розділ "Послуги/Комунальні постачальники", внісши туди стандартні для зміни постачальника особисті дані.

Як повідомлялося, з 1 серпня 2020 року з НАК "Нафтогаз України" знято спеціальні зобов'язання з продажу газу для його подальшого постачання побутовим споживачам. Із серпня ціни на газ для своїх побутових клієнтів та бізнесу (юросіб) кожен постачальник визначає самостійно.

ГПК "Нафтогаз" є підрозділом однойменної групи. До сфери діяльності ГПК на сьогодні входить постачання газу та електроенергії побутовим споживачам і бізнесу.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортуванні нафти трубопровідним транспортом територією країни.

Згідно з даними Нацбанку України, ПриватБанк на 1 серпня 2020 року за розміром загальних активів посідав 1-ше місце(585,208 млрд грн) серед 75 банків, що діяли в країні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2020, 18:29 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації