Вхід | Реєстрація

Чоловіча перукарня: Харків

Чоловіча перукарня: Харків

Шукаєте, де краще підстригтись у Харкові? Хочете, щоб недорого, стильно та вишукано? Що ж, це можливо. Ми не будемо радити вам певний заклад. Просто розповімо, як знаходити кращі місця та видатних майстрів. 

 

Чого прагне кожен чоловік

А для чого взагалі нам відвідувати барбершоп? Щоб гарно виглядати. А це для чого потрібно? Тут ви можете вигадати сто п'ятсот тисяч причин. Але не потрібно нічого вигадувати. Насправді існує одна й тільки одна причина йти в барбершоп. Жінкам подобаються гарні та стильні чоловіки.

Так, вони шукають багатих та успішних. Але завжди готові скочити в обійми того, кого самі називають "красунчиком"

Барбер, на відміну від простого перукаря, працює зі стилем. Не важливо, чим обдарувала вас природа. Справжній професіонал зможе приховати те, що не варто демонструвати. Й виставити на загальний огляд те, чим можна пишатись.

Він може створити стиль. Тобто, такий візуальний образ, який з першого погляду розповість, хто ви є. Вірніше, ким ви хочете бути.

Одним словом − чоловік, що відвідує барбершоп, має більше шансів у змаганні з тими, хто цього не робить.

 

Хто є хто 

У Харкові зараз працює величезна кількість чоловічих перукарень. Але, як то кажуть, не всі майстри однаково корисні. Для того, щоб перерахувати на пальцях заклади, які справді варті уваги, достатньо буде й одної руки. Ви самі добре знаєте ці назви. 

Що їх об'єднує? Там завжди черга. Потрібно записуватись завчасно. Але навіть попередній запис не дає гарантії, що майстер буде вільним. Вам ввічливо запропонують почекати, пригостять кавою або чимось міцнішим. 

Почекати й справді варто. Бо ви потрапите до майстра, який може творити дива. Звичайно, у вас є право піти в інший заклад. В місце, де немає черг та завжди є вільні крісла. Але це − гроші на вітер.

 

Скільки варто платити за стрижку

Й про гроші. Стрижка, навіть у найкращому закладі, коштує не дорого. Ну, хто зараз назве великою суму в три сотні гривень? Дорого коштує стиль. Хочете виглядати гарно? Бажаєте привертати увагу? Тоді вам доведеться відвідувати барбера хоча б раз на тиждень. Краще два рази. 

Ще й доведеться придбати цілу купу отих бутлів та коробок з густим вмістом, для яких жінки вигадали так багато назв. Оті лосьйони, креми, шампуні та ще з півсотні складних назв. Коштують, як гідний коньяк, пахнуть приємно, а використовувати потрібно щодня. Ранком та ввечері. Але воно того вартує. 

Ще вам знадобиться час. Місяців так зо три, можливо більше. Що поробиш: зараз у моді бороди та довгі стрижки. А волосся на обличчі, за місяць відростає десь на сантиметр. Якщо повезе. 

З часом ви втягнетесь в цей процес. Почне подобатись. В барбершопі познайомитесь з однодумцями. Почнете відрізняти бріолін від глини для фіксації волосся. Та зможете годинами розповідати про переваги sea salt spray.

 

Обирайте найкращих

Ми розповіли вам про "як" та "чому". А відповідь на питання "де" ви знайдете самі. Просто виберіть тих, хто є найкращим. Почніть свою подорож у всесвіт чоловічого стилю разом із впевненим та досвідченим провідником.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2020, 10:36 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації