Вхід | Реєстрація

Шахраї отримали 40 000 за «лампу Аладіна»

Шахраї отримали 40 000 за «лампу Аладіна»

У індійському штаті Уттар-Прадеш поліція арештувала двох чоловіків за звинуваченнями в шахрайстві: вони переконали місцевого лікаря, що мають чарівну «лампу Аладіна», і отримали від нього 41 600 доларів. При цьому, сума була лише першим внеском: надалі він мав заплатити ще майже 160 тисяч доларів. Через якийсь час після покупки покупець сам звернувся до правоохоронців.

Він розповів, що нещодавно лікував пацієнтку, коли й познайомився з шахраями, вони нібито були її синами. Ті розповіли про «чарівну» лампу й почали переконувати лікаря, що вона принесе йому багатство, здоров’я та щастя.

«Вони почали розповідати мені про «баба» (божественну людину), який, як вони казали, приходив до них додому. Вони стали «промивати мені мозок» і покликали зустрітися з ним», — наводить слова потерпілого місцевий телеканал NDTV.

За словами чоловіка, під час однієї з зустрічей «Аладін» дійсно явився перед ним, але лише згодом лікар усвідомив, що це був переодягнений шахрай.

Двох учасників злочину вдалося арештувати. Жінку, яку також підозрюють у шахрайстві, поліція досі розшукує.

Правоохоронці кажуть, що лікар, ймовірно, не єдина жертва цих шахраїв.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2020, 16:25 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації