Вхід | Реєстрація

У Полтаві викрито схему реалізації особливо небезпечних наркотиків

У Полтаві викрито схему реалізації особливо небезпечних наркотиків

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури викрито групу осіб, які спеціалізувалися на збуті наркотичних засобів та психотропних речовин. 

За даними слідства, кілька безробітних жителів Полтави, за попередньою змовою між собою налагодили у місті продаж наркотиків та психотропів наркозалежним особам. Зловмисники рекламували свою протиправну діяльність на фасадах будинків та розповсюджували заборонені речовини через створені у месенджерах облікові записи методом «закладок». Оплата за «товар» здійснювалася через електронні гаманці.  

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів та у сховищах вилучено понад 30 зіп-пакетів із наркотичними речовинами, зброю, банківські картки, готівку, мобільні телефони.

Наразі зловмисникам готується повідомлення про підозру у незаконному  придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також збуті особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах, вчинених повторно, за попередньою змовою групою осіб (ч. ч. 2, 3 ст. 307 КК України) та вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції України в Полтавській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Полтавській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Слідчі та процесуальні дії тривають.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2020, 12:45 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації