Вхід | Реєстрація

Бізнесмен переробив ресторан на храм

Бізнесмен переробив ресторан на храм

Підприємець із Тернополя Тарас Ковальчук переробив ресторан на храм, а хостел — на монастир, аби працювати без обмежень під час карантину вихідного дня. Про свій лайфхак він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Почали шукати юридичний механізм, як ми зможемо продовжити працювати у нових умовах. Почали дивитись на досвід інших країн. Запала в око Польща (найрелігійніша країна Європи) та фітнес-центр, який став церквою. Почали вивчати, виявилось, церкви не треба, треба просто релігійну організацію», — розповів він.

Після цього Ковальчук зі своїми колегами вирішив створити релігійну організацію «Братство Лисих» та вести бізнес від її імені.

«Тому на ці вихідні хостел буде працювати у форматі монастиря, Леліві — трапезна, Лисий — храм», — зазначив бізнесмен.

Ковальчук нагадав, що згідно зі статтею 35 Конституції України, кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Це право включає свободу сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і ритуальні обряди, вести релігійну діяльність.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2020, 12:24 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації