Вхід | Реєстрація

Учителям Полтавщини закупили ноутбуки для навчання дистанційно

Учителям Полтавщини закупили ноутбуки для навчання дистанційно

Для вчителів області закупили 99 ноутбуків, щоб покращити дистанційне навчання.

Як пише пресслужба Полтавської ОДА, за програмою «Опікуємося освітою» на 2017-2020 роки придбано 99 ноутбуків на суму 1 мільйони 877 тисяч гривень. Їх отримають вчителі опорних закладів загальної середньої освіти та профільних ліцеїв Полтавської області для забезпечення якості освітнього процесу в дистанційному режимі та комплексного підходу до використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

«Не всі вчителі Полтавщини навесні мали можливість проводити заняття з дітьми дистанційно. Виходили з ситуації, як могли: роздавали наочні матеріали, створювали групи в месенджерах, проводили з учнями індивідуальні уроки, – розповідає голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов. – Тому були зібрані потреби вчителів, і за кошти обласного бюджету закуплені їм ноутбуки».

Кожен із 99 ноутбуків буде закріплений за конкретним учителем. Протягом найближчих тижнів техніку отримають всі педагоги.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2020, 18:05 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації