Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі браконьєри при спробі втечі протаранили човен поліцейських

У Кременчуцькому районі браконьєри при спробі втечі протаранили човен поліцейських

Серед правопорушників - колишній інспектор рибоохоронного патруля. Після невдалої спроби втекти і уникнути відповідальності чоловік заявив, що правоохоронці нанесли йому тілесні ушкодження. Цю інформацію перевіряють представники Державного бюро розслідувань.

Порушників виявила мобільна група Управління авіації та поліції на воді спільно із активістами ГО «Речной Дозор» під час відпрацювання на річці Дніпро. Човен без номерних знаків із двома рибалками помітили 24 листопада, близько 6-ї ранку, на Кам’янському водосховищі у Кременчуцькому районі.

Браконьєри намагалися втекти, протаранивши плавзасіб правоохоронців, однак їх зупинили. З’ясувалося, що один із браконьєрів – 36-річний рибалка –  донедавна працював інспектором полтавського рибоохоронного патруля. Після викриття та невідалої спроби втечі правопорушник заявив, що поліцейські нанесли йому тілесні ушкодження. Тож для перевірки цієї інформації на місце події викликали представників Державного бюро розслідувань.

Слідчо-оперативна група поліції вилучила у браконьєрів 600 кілограмів риби, 1,5 кілометри мисинових сіток та плавзасіб. Орієнтовна сума збитків становить 350 тисяч гривень.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 249 (Незаконний рибний промисел) Кримінального кодексу України.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2020, 09:58 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації