Вхід | Реєстрація

Час поповнити ряди успішних разом із ITEA

Час поповнити ряди успішних разом із ITEA

Ні для кого не секрет, що сучасне суспільство переживає еру розвитку інформаційних технологій. У ІТ-сфері задіяні сотні тисяч спеціалістів у всьому світі, які працюють на її удосконаленням. Галузь об’єднує чимало різнопланових професій: програміст, дизайнер, продавець, тестувальник, системний адміністратор. І це далеко не повний перелік професій, що з’явилися разом із появою ІТ-сфери. Серед працівників галузі є середняки, фахівці і ті, хто випадково сюди потрапив. Тому існує спеціальна професія — рекрутера, спеціаліста, який відповідає за підбір працівників у ІТ-галузь. Та керувати «відділом кадрів» зможе далеко не кожен, так як для цього потрібно мати відповідні навички.

Освоїти професії рекрутера можна, пройшовши відповідні курси hr у Львові, які проводить IT Education Academy. ITEA — це освітній проект комплексної підготовки та розвитку

спеціалістів IT-індустрії, що охопляє всю країну. У ITEA повідомляють, що тривалість рекрутерських курсів становить 32 години. Одне заняття триває 3 години. Для зручності можна внести як повну суму за навчання, так і кількома частинами.

Проходити курси надзвичайно зручно, так як навчання відбувається увечері і абсолютно не відволікає від роботи. 

 

Чого навчать на курсах рекрутера

Дипломований спеціаліст зможе:

  • ретельно відслідковувати ринок праці та виявляти фахівців на відповідні вакансії; 
  • працювати з анкетами потенційних кандидатів на робочі місця, відбираючи найбільш підходящі;
  • стати фахівцем у сфері інформаційних технологій, розуміючись на кожній професії, що допоможе проводити швидкі й ефективні співбесіди.

Та щоб здобути професію, є кілька обов’язкових вимог, таких як бажання опанувати рекрутерство, мати власний ноутбук і знати англійську мову.

 

Як навчитися працювати у графічних редакторах

Освітній проект ITEA пропонує здобути ряд різних професій у сфері ІТ-послуг. Як показує практика, однією з найпопулярніших і затребуваних являється професія «Основи дизайну та графічні редактори». Пройти курсу варто креативним людям, які мають яскраву фантазію. Адже від них напряму залежатиме, наскільки популярним буде товар, який вони просувають. 

Щоб записатися на курси, достатньо перейти за посиланням на офіційний сайт проекту ITEA https://lviv.itea.ua/courses-itea/design/photoshop-illustrator/. Пройшовши 15 занять, студент ретушуватиме фотографії і працюватиме з mock-up і в кількох найпоширеніших графічних редакторах, розроблятиме банери й постери, йому під силу буде растрова та векторна графіка.

Статистичні дані доводять, що працівники ІТ-сфери отримують одні з найвищих зарплат в Україні. Також вони можуть виконувати завдання від замовників із будь-якої частини світу.

Тому настав час поповнити ряди успішних разом із освітнім проектом ITEA.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2020, 10:00 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації