Вхід | Реєстрація

Кожен має право на особисте життя і захист від сонця — доведено «Колоритом»

Кожен має право на особисте життя і захист від сонця — доведено «Колоритом»

Напевно, заголовок наштовхне багатьох читачів на думку, що в матеріалі йтиметься про конституційні права людей. Та насправді все значно простіше. І говоритимемо ми тут про жалюзі, штори й ролети. Адже через відсутність на вікнах пристроїв у вигляді ґраток, приватне життя багатьох людей порушується.

 

Якими стали сучасні штори

Довгий період головною прикрасою для вікон вважалися штори і гардини. Вікно закривали кількома шарами тканини. У такий спосіб створювався інтер’єр приміщення, а вікна закривали від зайвого сонячного світла. Та при цьому штори слугували справжнім пилезбірником у будівлі.

На зміну об’ємній тканині, що займала суттєву площу біля вікна, прийшли жалюзі й римські штори.

Жалюзі — пристрій у вигляді ґраток (решіток) з горизонтальними чи вертикальними перами, що регулюють повітряний і світловий потік.

Римські штори мають вигляд рівного полотна тканини, що закріплене на спеціальному карнизі, який підіймається й опускається за допомогою рухомого механізму. Римська штора згортається в рулон, а при необхідності розкручується на потрібну довжину.

Обидва варіанти штор ідеально підходять для всіх кімнат у будинку, офісів та інших приміщень. Детальніше про кожен із них, їх види та вартість можна дізнатися на офіційному сайті компанії «Колорит» за посиланням https://kolorit.kiev.ua/.

 

Віконниці, двері й ворота відходять на другий план

У них зникає потреба, коли в будівлі встановлюються ролети. На вигляд вони схожі на жалюзі, виконані у вигляді рулону.

Призначення:

  • захист вікон і дверей будівлі від зловмисників;
  • контроль погодних умов;
  • підвищений захист від пиляки, шуму, сонячного світла. 

Встановлюються ззовні приміщень, захищаючи вікна та скляні двері від розбиття і проникнення всередину.

 

Забудьте про сторонні очі

Без сумніву, і жалюзі, і римські штори, і ролети створюють комфорт у приміщенні. Але, крім природних явищ, є ще один важливий момент — сторонні очі. Людям завжди цікаво, що робиться в будівлі. Сучасні штори забезпечать вам максимальний захист особистого життя.  Позбавте сусідів, пенсіонерів із під’їзду чи прохожих зівак можливості спостерігати за тим, що відбувається у вашому житлі чи робочому кабінеті. Адже особисте має залишатися вдома, а не розноситися плітками через сарафанне радіо.   

Пам’ятайте, Кожен має право на особисте життя і захист від сонця — доведено фахівцями компанії «Колорит».

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2020, 11:13 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації