Вхід | Реєстрація

Офіційна форма Динамо від New Balance

Офіційна форма Динамо від New Balance

Форма Динамо - повний асортимент останнього спортивного сезону.

Визнаний світом спорту New Balance довів на власному прикладі, що можна залишатися одним із лідерів індустрії навіть підтримуючі різні спрямування у розробках виробництві. На сьогоднішній день компанія є спонсором різноманітних ліг, федерацій та асоціацій, виступає партнером багатьох видатних спортсменів на ігрових клубів. У просторі національного значення для України бренд також посів своє почесне місце, декілька років тому уклавши партнерську угоду з одним із найвидатніших футбольних клубів нашої країни - київського Динамо. Разом із цим наші вболівальники отримали можливість придбати речі від улюбленого бренду із символікою національних фаворитів. Звісно у фірмовому інтернет-магазині з'явилися не тільки предмети мерчанта, але і офіційна форма усіх категорій. Так в New Balance ви можете купити одяг діючого сезону 20/21, щоб відчути себе справжнім футболістом навіть на невеликому штучному полі. В наявності є домашня, виїзна та форма третього коплекту.

Звісно для нашої команди були розроблені унікальні дизайни з дотриманням вимог та фірмового стилю, закладеного ще на початку існування Динамо. Для гри на домашньому полі використовують білий колір із класичними горизонтальними лініями. У виїзній основою використовується синій колір із світлим принтом та білими вставками на комірі та рукавах. Третій комплект має унікальне оформлення на основі темних та світлих відтінків зеленого а також чорного. Для багатьох це стало справжнім здивуванням, адже вона не містить традиційних кольорів, але публіка тепло зустріла новий концепт. У компанії потурбувалися, щоб ритейл-версія мала незначні відмінності від оригінальних, в яких з'являються наші кумири. Такі вироби виготовлені зі специальних синтетичних тканин за технологією NB Dry. Це унікальна розробка, яка не тільки забезпечує відведення зайвої вологи від тіла, аде і швидке висихання матеріалу. Тепер навіть під час значних навантажень ви будете почувати себе комфортно в незалежності від умов тренування чи гри.

Крім того у магазині ви знайдете і воротарські приналежності та одяг юнацької ліги. Також ви можете придбати повсякденний кежуал із символікою улюбленої команди включаючи футболки, поло, брюки, куртки до спортивних костюмів так кепки. Все це можна замовити онлайн, відвідавши офіційний інтернет магазин бренду з гарантією оригінальної якості. Замовлення може бути відправлене у будь-який регіон України впродовж декількох робочих днів. 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2020, 09:01 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації