Вхід | Реєстрація

Робота за кордоном без досвіду

Робота за кордоном без досвіду

Щоб виїхати на роботу за кордон, не обов'язково мати високу професійну кваліфікацію. Багато роботодавців розглядають вакансії потенційних працівників без досвіду роботи і вже на місці проводять навчання. Головне – бажання працювати і збільшувати свій дохід. А спеціальні компанії по працевлаштуванню допоможуть отримати офіційну роботу з хорошими умовами навіть тим кандидатам, які вперше зважилися їхати за кордон або працювали в Україні абсолютно за іншою спеціальністю. Високооплачувана робота в Чехії, або іншій країні це реально!

Які вакансії сьогодні не вимагають досвіду

Європейські роботодавці часто запрошують на сезонну роботу (наприклад, збір ягід), шукають доглядальниць, пропонують вакансії на заводах. Можлива праця в Польщі на підприємствах харчової промисловості, які беруть на роботу чоловіків, жінок, а також сімейні пари. Наприклад, кандидати можуть розглянути вакансії:

• різноробочого на харчове виробництво (виготовлення напівфабрикатів). Це нескладна робота на конвеєрній лінії – упаковувати, фасувати. При цьому від людини вимагається фізична витривалість, бо працювати потрібно стоячи протягом зміни (12 годин). Але є перерви – 2 по 30 хвилин і 2 по 10-15 хвилин;

• жилувальник. На м'ясокомбінат можуть приймати працівників без досвіду на навчання. Тут до процесу навчання підходять дуже серйозно, адже потрібно навчитися швидко працювати з гострими ножами. Жилувальниці (найчастіше це жінки) відокремлюють м'язи, жир і зв'язки від кісток. Це теж робота на конвеєрі, що вимагає суворого дотримання техніки безпеки. Відкриваються і інші вакансії без досвіду: на рибзавод, на равликову ферму і так далі. Їх асортимент постійно розширюється, так що слідкуйте за оновленнями на ринку європейської праці!

Плюси:

  • Велика зарплата, особливо в перерахунку на гривні;
  • Можливість заробити значну суму за короткий період;
  • Можливість «пристрілятися» до подальшого переїзду на постійне місце проживання;
  • Нові знайомства, які в майбутньому можуть допомогти у працевлаштуванні на вигіднішу роботу;
  • Можливість подивитися світ, адже на будь-якій роботі є вихідні, які можна провести за оглядом визначних пам'яток вивчити ази мови тієї країни, де будете працювати. Раптом знадобиться?

Мінуси:

  • Мінуси Психологічний дискомфорт через розлуку з сім'єю і з-за відсутності знайомих і друзів;
  • Непроста адаптація на роботі, де все не так, як було на батьківщині (умови праці, графік, контроль);
  • Труднощі в перебудові на режим повної економії, коли основна мета – максимально заощадити на їжі і проживанні, щоб привезти з собою відчутну суму ;
  • Можливе розбіжність ваших очікувань і реальності, коли роботодавець виявився несумлінним і обдурив вас з грошима або умовами праці та проживання.

Пропозицій на ринку праці для недосвідчених працівників з України більш ніж достатньо – хоча і не так багато, як для фахівців.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2020, 13:29 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації