Вхід | Реєстрація

Фільтр для пилососа Philips: де придбати та коли замінювати

Фільтр для пилососа Philips: де придбати та коли замінювати

Якщо провести опитування і поцікавитися в респондентів, із яким приладом у них асоціюється процес прибирання, то переважна більшість назве пилосос. Дійсно, цей пристрій уже давно став незамінною річчю в кожному домі. Без нього практично неможливо провести якісне прибирання помешкання. Пилососом ретельно вичистить підлогу, м’які меблі та іграшки. Прилади виготовлюють різні компанії. Та найбільшу популярність у Європі і безпосередньо в Україні отримали пилососи Philips. На вибір покупців вплинули різні фактори, такі як:

  1. комплектація приладів,
  2. надійність у використанні,
  3. пізнаваність торгової марки;
  4. доступна ціна.  

 

Фільтр для пилососа Philips теж саме, що легені для людини

Як показує практика, чимало власників приладів порушують правила користування ними. Зокрема, невчасно замінюють фільтр для пилососа Philips, — наголошують представники компанії «Паток», що спеціалізується на продажу запчастин і аксесуарів для побутової техніки.    

— Можливо, не кожен в змозі придбати фільтр за місцем проживання. Але ж, наш інтернет-магазин достатньо відомий, його можна знайти в пошуковиках або перейти за посиланням patok.com.ua/catalog/filtry_2/filter/brands_ref-is-philips/, щоб купити фільтр для пилососа Philips. Адже він фактично виконує роль легенів пристрою. Уявіть, коли людина не в силах вдихнути на повну повітря, значить увесь організм виходить із ладу. Те ж саме стається і з побутовою технікою. Вона не пробачає таких грубих помилок, — наголошують фахівці «Patok».   

Представники компанії відзначили, що напряму співпрацюють із зводами-виробниками, тому пропонують клієнтам виключно оригінальні комплектуючі, у тому числі й фільтри для пилососів.

 

До чого призводить невчасна заміна фільтра

По-перше, постійне перегрівання пилососа, регулярне виділення неприємного запаху. Як наслідок, поломка приладу.

По-друге, пилосос під час роботи всмоктує пил і паралельно викидає частину його назовні, так як фільтр не справляється з функцією очистки. Тобто, проводиться не прибирання кімнати чи будинку, а, навпаки, — розкидання пилу й дрібного сміття. Цей процес першими відчувають люди, що страждають на захворювання дихальних шляхів. Вони складно переносять подібні явища.

По-третє, про таке прибирання можна сказати одним словом — відмітився.    

Витрушуйте сміттєвий мішок щоразу після прибирання, слідкуйте за чистотою фільтра та прочитайте інструкцію , щоб знати, коли слід його замінити, — підкреслюють представники інтернет-магазину «Паток».


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2020, 12:09 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації