Вхід | Реєстрація

У Чехії шукають оленя, що вкрав рушницю у мисливця

У Чехії шукають оленя, що вкрав рушницю у мисливця

Співробітники одного з поліцейських відділень району Ческі-Крумлов зіткнулися з вельми незвичайним випадком. Місцевий мисливець написав заяву на оленя, який викрав його рушницю.

Коли він вирушав на полювання зі своїм собакою, то навіть уявити собі не міг, який агресивний рогач зустрінеться на його шляху. Олень, у свою чергу, теж не очікував зустрічі з озброєним чоловіком. А коли почув собачий гавкіт, кинувся до мисливця, розірвав рогом рукав його куртки і підчепив за ремінь рушницю Hornet 22‑го калібру, яка висіла на плечі в чоловіка.

Потім олень помчав до лісу, несучи із собою зброю. За твердженням мисливця, вона, на щастя, не була заряджена.

Пізніше приблизно в кілометрі від події інший мисливець помітив все того ж оленя, який переміщався по лісі з рушницею, що гойдалася на рогах. Однак подальші пошуки оленя і зниклої зброї виявилися безуспішними.

Влада звернулася до населення з проханням: у разі виявлення рушниці, негайно повідомити про це органам правопорядку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2020, 11:40 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації