Вхід | Реєстрація

«Пятнадцятий»: автомобіль у якому є все

 «Пятнадцятий»: автомобіль у якому  є все

Ледве не кожному автолюбителю доводилося чути фразу : « Це – не машина, це літак». Або – вертоліт. Так кажуть, коли сідають за кермо будь-якого вато, котре приємно вражає комфортом, швидкістю. А передусім – своєю потужністю.

Щоправда із часом та розвитком автомобілебудівної промисловості визначення « літак» постійно зазнає трансформації. Ще якихось чверть століття тому подібні епітети вживали розповідаючи про свої відчуття від керування «вазівською» «сімкою» із двигуном 1,7 літра. А потім настав час «іномарок», тобто автомобілів вироблених у країнах із дійсно високими і передовими технологіями.

Японія – одна із таких країн. А всесвітньовідомий бренд «Субару» із самого початку був і залишається втіленням передових технологій. Недаремно ж славний шлях бренду розпочинався саме в області літакобудування. Так що у по відношенню до машин «Субару» порівняння із літаком чи вертольотом є особливо вдалим.

 

ВІдчуй себе пілотом

Оновлений Subaru XV має технічні характеристики на рівні кращих світових зразків автомобілебудування. Чергова версія вже легендарного «п’ятнадцятого» вражає не лише потужністю своїх дволітрових двигунів.

Технічні характеристики Subaru XV – це ще й, а можливо й передусім, новий рівень безпеки та комфорту. Систему EyeSight,  котра застосована уу цьому автомобілі можна без перебільшення назвати додатковими очима водія. Очима, які ніколи не заплющуються, не дрімають і миттєво передають всю потрібну інформацію у «мозок» чотириколісного красеня.

Рівень безпеки у новому Subaru XV настільки високий, що деякі водії, кокетуючи говорять « У цьому авто можна сидяти за кермом і дрімати. Машина все зробить сама».

І не просто зробить, а не дасть водієві навіть можливості допустити помилку, котра може стати фатальною. Нова модульна платформа SGP із заниженим центром ваги дає додаткову можливість керувати автомобілем практично без ризику.

Ну, а для розумного екстриму у «п’ятнадцятому» є могутній двигун, надміцні гальма і сила-силенна електронних систем, які допомагають швидко розганятися, уміло паркуватися і вчасно зупинятися.

В Україні та зрештою і у всьому світі кросовери із року і рік користуються все більшою популярністю. І новий Subaru XV у цьому сегменті є одним із беззаперечних лідерів.

Такий чотириколісний «літак» практично неможливо «збити». А по ціні він цілком демократичний, як для такого високого класу.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2020, 08:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації