Вхід | Реєстрація

Про карантин, сальники і авто Європи

Про карантин, сальники і авто Європи

Науково-технічний прогрес не стоїть на місці. А разом із ним семимильними кроками розвивається і автомобілебудівна галузь. Та іноді роботу механізму, «напічканого» електронікою, можуть вивести з ладу звичайні, здавалося б, сальники. Адже без герметизації ущільнень між проміжками деталей починають просочуватися паливно-мастильні матеріали.

Ця пригода сталася під час карантину вихідного дня. І якби  не компанія ВПК Підшипник, то невідомо, чим би вона закінчилася.

 

Відремонтують не лише легковика, а і комбайн

Як відомо, досить популярним заробітком серед українців став пригін на замовлення автомобілів із Європи. Клієнт обирає модель автомобіля, яку бувалі водії доставляють безпосередньо за призначенням. Мій товариш досить успішно працює в цій сфері вже кілька років.

Нещодавно він пригнав чергову іномарку. А замовник напередодні захворів на запалення легенів і його госпіталізували в лікарню. Тому товариш їздив автомобілем у власних справах. На вихідні ми вирішили відправитися на дачу, оскільки уряд якраз запровадив карантинні обмеження в суботу й неділю, у зв’язку з чим усі розважальні заклади були закриті (https://exo.in.ua/news/49953). Та не встигли ми приїхати за місцем призначення, як електронна система автомобіля сигналізувала про його несправність. На щастя, поряд із дачним будинком мешкав знайомий автослюсар. Він разом зі своїм колегою оглянули автівку і винесли вердикт — протік сальник.

Ця новина поставила нас у тупик, оскільки на місцевому ринку чи автомагазинах можнна придбати запчастини до вітчизняних автомобілів, а до іномарок — ні. Та ще й сальник розмірний. На щастя, наш знайомий автослюсар порадив звернутися до представників компанії ВПК Підшипник. Він пояснив, що фахівці компанії зможуть підібрати нам сальник потрібних розмірів. І зробити замовлення можна безпосередньо на офіційному сайті ВПК Підшипник https://vpk-podshipnik.com.ua/.

— Ви думаєте, що ваша іномарка — це проблема. У нас в районі кожен другий фермер має сільськогосподарську техніку іноземного виробництва. Ще не було таких випадків, аби ми не підібрали потрібний сальник, — пояснив спеціаліст. 

Дійсно, компанія ВПК Підшипник нам стала в пригоді. І вже в неділю автомобіль виїхав із підпільної станції техобслуговування. А ввечері того дня зателефонував замовник іномарки і повідомив, що його виписали з лікарні й він готовий оглянути транспортний засіб.

Товариш зараз у Литві, виконує чергове замовлення. А його попередній клієнт із-задоволенням їздить на своїй автівці. За оперативність і якісні запчастини варто подякувати ВПК Підшипник.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2020, 15:56 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації