Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі патрульні упіймали водія з підробленим посвідченням

Кременчуцькі патрульні упіймали водія з підробленим посвідченням

Вчора, близько 13-ї години, на вулиці Халаменюка поліцейські помітили автомобіль Daewoo Lanos, водій якого не виконав вимогу дорожнього знаку “Рух ліворуч”. Під час перевірки документів інспектори виявили, що посвідчення водія, яке надав керманич, має ознаки підробки.

Для встановлення всіх обставин охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Кременчуцького відділу поліції.

Пам’ятайте, що за використання завідомо підробленого документа передбачена кримінальна відповідальність за ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2020, 12:15 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації