Вхід | Реєстрація

Ставки на баскетбол БК Parimatch — особливості баскетбольних ставок

Ставки на баскетбол БК Parimatch — особливості баскетбольних ставок

Ставки на баскетбол — почніть ставити на баскетбольні матчі у букмекерській конторі Parimatch. Завжди вигідні коефіцієнти та широка лінія на баскетбол. Ставки лайв та прематч у БК Паріматч. 

Завдяки величезній кількості різних баскетбольних подій, у бетторів є реальна можливість отримувати стабільний прибуток, роблячи ставки на цей вид спорту. Щоб навчитися правильно ставити на баскетбол, потрібно розібратися в правилах гри, приділивши особливу увагу статистикою попередніх матчів і формі гравців. Пропонуємо також відвідати розділ https://pm.ua/ua/basketball офіційного сайту БК Паріматч, щоб отримати точну інформацію про види доступних ставок та розмір коефіцієнтів на ключові події.

 

Які маркети доступні у лінії БК Паріматч на баскетбол

Варто зазначити, що ставки на баскетбольні матчі мають свої особливості, адже нічиї в цьому виді спорту вкрай рідкісні, але все ж трапляються. Беттору доступні ставки на чверть та матч, а в лайві завжди можна поставити на кількість фолів, набраних лідером за окремий матч. При цьому стандартний розпис на баскетбол представлений наступними видами ставок:

  • на результат;
  • на фору;
  • тотал;
  • подолання стадії плей-офф;
  • на порівняння;
  • лайв-ставки!

Обираючи найбільш привабливі маркети для ставок, варто провести попередній аналіз суперників, вивчити їх результати та поточну ігрову форму. Використовуйте вже готові рейтинги, щоб ще швидше визначити фаворита зустрічі. Наприклад, на сайті інтернет-порталу ESPN вже опубліковано рейтинг кращих баскетболістів 2020 року.

 

Як пандемія вплинула на ставки на баскетбол

Більшість гравців БК Паріматч воліє робити ставки на баскетбол в лайві, оскільки практично всі стратегії складено під сесії в режимі реального часу. Букмекерська контора Паріматч по ходу зустрічі відкриває нові перспективні ринки, але коефіцієнти тут завжди нижче, бо одночасно з цим зростає ймовірність виграшної ставки. Крім цього в лайві ви зможете насолоджуватися грою улюбленої команди, що безсумнівно є однією з головних переваг парі в режимі реального часу.

Звичайно, 2020 не зміг порадувати прихильників баскетболу достатньою кількістю подій на професійній сцені. Але, завдяки впровадженню цифрових робочих процесів вдалося врятувати баскетбол під час пандемії. Саме про це пише у своїй недавній публікації на сайті Forbes один з експертів інтернет-порталу. Новітні технології дійсно змінили світ професійного баскетболу, що варто враховувати при розробці власної стратегії гри на ставках.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2020, 14:35 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації