Вхід | Реєстрація

У Лубнах чоловік стріляв із пістолета по перехожих та автомобілях

У Лубнах чоловік стріляв із пістолета по перехожих та автомобілях

До поліції Лубенщини звернувся 18-річний місцевий житель, який повідомив, що невідомий чоловік в центрі міста Лубен розмахує пістолетом, цілиться у перехожих та здійснив кілька пострілів у бік його автомобіля.

Після того, як перехожі викликали поліцію, «хуліган» зник з місця події на автомобілі «таксі». Однак далеко йому втекти не вдалося – працівники групи реагування патрульної поліції виявили «таксі» на одній з автозаправних станцій міста.

Зловмисником виявився 40-річний житель Лубен. У втікача поліцейські виявили та вилучили пістолет та патрони до нього.

Наразі речові докази вилучені та направлені на експертизу.

За фактом хуліганства вчиненого із застосуванням зброї слідчим Лубенського  відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу  України та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 грудня 2020, 12:26 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації