Вхід | Реєстрація

Шкіряні куртки — тенденція, комфорт і прояв гарного смаку

Шкіряні куртки — тенденція, комфорт і прояв гарного смаку

Модний тренд поза часом— шкіряні куртки.

З’явилися шкіряні куртки близько 100 років тому, тоді вони були головним атрибутом військової форми, а вже згодом потрапили до повсякденного гардероба. Сьогодні, обираючи свою ідеальну куртку, покупці висувають ряд властивостей, які повинен мати одяг. Серед них є зручність та свобода дій, практичність та тепло, стиль та відповідність образу. Нижче ми розкажемо про 6 сучасних виробів зі шкіри від знаменитих брендів, які точно повинні бути у вашій власній колекції.

Новинка від італійського бренду Baldinini має прямий фасон, з’ємне хутро, застібку на блискавці, а також дві зовнішніх та одну внутрішню кишеню. Модель повністю відповідає всім сучасним тенденціям моди та доповнить будь-який стильний лук.

В асортименті GUESS знайдеться щось особливе для поціновувачів декору: стьогані деталі, блискавки на рукавах та патч-лого створюють неповторний “антураж” та одразу звертають на себе увагу. Такий виріб гарантовано вирізнить кожного чоловіка за натовпу й продемонструє небайдужіть до гарного зовнішнього вигляду.

HUGO — це німецька торгова марка, яка робить акцент на прогресивності тенденцій у відповідності з потребами та вподобаннями трендсетерів. Брендові моделі підкреслюють особливий смак та вибірковість у плані повсякденних аутфітів. Чорна шкіряна куртка прямого фасону з металевою фурнітурою та численними кишенями безсумнівно підійде тим, хто часто користується різноманітними гаджетами, проте, не любить нагромаджувати образ аксесуарами. На вигляд модель дуже стильна та сучасна, тому такий вибір гарантовано зможе прикувати масу вражених поглядів незнайомців.

Оригінальність, неповторність, різноманітність та незвичайні дизайнерські рішення — все це про Будинок моди Karl Lagerfeld. Шкіряна куртка зі вшитим капюшоном або ж з утеплювачем — незамінний варіант для прохолодної пори року. Кожна модель — це витвір мистецтва, який надихає на зміни та підкорення нових вершин.

Джинсова легенда Levi’s досягла успіху не тільки у виготовленні одягу з деніму, бренд також створює новомодні речі зі шкіри. Брендова шкіряна куртка зовні виглядає як класична джинсовка. Це робить її унікальною, адже культовий елемент гардероба, виконаний з кардинально іншого матеріалу, завжди є ексклюзивним.

Британський бренд SuperDry, який поєднує в собі американський вінтаж та японську графіку, може похвалитися максимально лаконічною, проте надзвичайно стильною шкіряною курткою, яка стане гарним доповненням базового луку.

Знайти свій ідеальний варіант, який буде відрізнятися особливим стилем та високою якістю, ви можете на сайті ultra-shop.com/ua. Безмежне море стилю, лімітовані колекції, приємні знижки та багато іншого вже чекають на вас. 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2021, 10:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації