Вхід | Реєстрація

Безкоштовна освіта в Європі

Безкоштовна освіта в Європі

Наважуючись на навчання за кордоном, варто обирати заклад, який пропонує найкращі умови для абітурієнтів. Серед них можуть бути безкоштовні курси, хороший спортивний центр, стипендії та інше. Ці та багато інших привілеїв пропонує пряшівський університет Навчання в Cловаччині обрали безліч українських школярів і зуміли оцінити всі переваги вищої освіти в Європі.

 

Плюси освіти за кордоном

Бакалаврат і магістратура в Словаччині є безкоштовними. Абітурієнт зобов'язаний пройти мовні курси і мати мінімальний рівень знання мови. Завдяки тому, що українська і словацька дуже схожі, вивчити мову абсолютно не складно. Потрапляючи у мовне середовище вчорашні школярі за кілька місяців розмовляють як місцеві жителі.

Освіта в Європі відрізняється від вітчизняної тим, що головну роль відіграють практичні навички, а не теоретичні. Практичні навички високо цінуються у світі, тому знання, отримані під час лекцій, доведеться застосовувати на практиці під час підготовки проектних робіт.

Студенти, які навчаються у Пряшеві, відзначають, що ведуть дуже активне культурне життя. При університеті є безліч гуртків та клубів, де молодь може знайомитися з новими людьми та проводити час за цікавими заняттями.

Диплом пряшівського університету в Україні та європейських країнах вважається дуже престижним. Роботодавці високо цінують випускників словацьких університетів, адже знають про високий рівень навчання у країні. Словацькі університети передають знання, що відповідають найсвіжішим науковим відкриттям та віянням. Таким чином вони виховують спеціалістів, які будуть затребуваними на сучасному ринку праці. Кількість місць на факультетах також пристосовані до потреб ринку у найближчі роки. Ще однією важливою перевагою пряшівського університету є можливість вдосконалити знання іноземних мов, вивчити нові мови та діалекти.

Навчання за кордоном це чудова можливість розширити свої горизонти: знайомство з іноземною країною, культурою, людьми, можливість без проблем подорожувати дозволяє сформувати правильний світогляд. За кордоном студент вчиться співпрацювати з іноземцями, що допомагає пізнати їхній спосіб мислення, цінності та традиції. У сучасному світі ці знання роблять випускника ідеальним кандидатом на керівні посади.

Навчаючись за кордоном, вчорашній школяр набагато швидше стає незалежною людиною. Повсякденні проблеми доведеться вирішувати самостійно, починаючи від прання та приготування їжі, закінчуючи адміністративними питаннями. Це прекрасна школа життя, досвід, який людина не може отримати, перебуваючи поруч з домом.

Ці та багато інших плюсів можна відчути, отримавши освіту у Словаччині. Щоб детальніше ознайомитися із програмою курсів пряшівського університету, умови проживання для студентів, кількість факультетів варто звернутися до West study. Спеціалісти компанії нададуть Вам всю необхідну інформацію та допоможуть підготувати документи для вступу.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації