Вхід | Реєстрація

Які обіцянки давали українські політики в 2020 році

Які обіцянки давали українські політики в 2020 році

 «Слово і діло» зробило добірку абсурдних або жартівливих обіцянок, які давали деякі політики в минулому році.

Навесні віце-прем’єр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, розповідаючи про те, що незабаром українцям стануть не потрібні паперові довідки про місце реєстрації, тому що в додатку державних послуг «Дія» з’явиться спеціальна опція для власників ID-карток, захопившись заявив: «Я пообіцяв собі, що спалю цей папірець, оскільки для мене це дуже принципове питання».

У відповідь на пропозицію депутата від «Слуги народу» Євгена Брагара продати собаку і заплатити за газ, глава МЗС Дмитро Кулеба пообіцяв ніколи не продавати свою собаку.

Міністр соціальної політики Марина Лазебная, розповідаючи в одному з інтерв’ю про новий механізм, який дозволить бідним людям отримувати від держави не виплати, а безвідсотковий кредит для започаткування власної справи, пояснила: «Будемо давати людям «вудку, а не рибу».

Трохи переплутав повноваження міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, коли на початку пандемії коронавірусу взявся боротися з інфекцією і написав у Фейсбуці: «Будемо діяти швидко, чітко і рішуче — скоротимо смертність від впливу вірусу в десятки разів!».

Ще більш рішуче діяти збирався мер Дніпра Борис Філатов, коли обіцяв розбити обличчя народному депутату Олександру Дубинському. Крім того, Борис Філатов пообіцяв виламувати двері і бити будівельників, які займаються ремонтами в період суворого карантину.

А мер Черкас Анатолій Бондаренко під час зустрічі з журналістами відзначився обіцянкою цілий рік не купувати одяг.

Мабуть, найбільш миролюбну і нешкідливу обіцянку дав голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, коли в очікуванні тепла пообіцяв усиновити харківського бабака Тимка, якщо той правильно передбачить прихід весни.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2021, 19:33 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації