Вхід | Реєстрація

Щоб ваші тваринки росли і не хворіли

Щоб ваші тваринки росли і не хворіли

Дивно, але дискусію щодо оптимального раціону харчування домашніх тварин і до цього часу, як кажуть, мають місце. Звичайно, дана теза стосується лише аматорів, або людей, для яких тваринництво є додатковим джерелом прибутку. Професіонали, як великі товаровиробники, так і дрібні фермери, для себе цю дилему вирішили давно і однозначно – на користь спеціальних комбікормів, преміксів, правильно заготовленого силосу.

Для професіоналів від тваринництва візит на сторінку https://avamarket.com.ua/tovary/ptytsia/kombikorm-dlya-brojleriv, не буде якимось одкровенням. Вони зайдуть і одразу зрозуміють, що їм потрібно для їх птиці, свиней, великої рогатої худоби чи кролів. Потім зроблять вибір, замовлять товар і далі спокійно займатимуться своїм бізнесом.

Аматорам же,буде не зайвим прочитати  експертні думки та висновки фахівців розміщені на сайті https://avamarket.com.ua/tovary/ptytsia/kombikorm-dlya-brojleriv. Це - допоможе зрозуміти причину власних невдач і проблем, які неминуче виникають під час утримання домашньої худоби і птиці.

Чому воно не росте? Чому кролики подохли? Ой, чого ж це бройлери на ноги попадали?

Ці та подібні питання люди задають собі постійно. А відповідь у більшості випадків одна – причина у неправильному харчуванні домашніх тварин. В чому сенс проблеми і як її вирішити – відповіді на даному сайті дані розлогі і доступні для сприйняття аматорами.

Своєрідними відповідями і пересторогами від можливих невдач є й широкий асортимент кормів, котрий пропонує інтернет-магазин AVA MARKET.

Звичайно, кожен має право на вибір. І можна навіть спробувати порівняти результат годуючи своїх бройлерів домашнім кормом і спеціальними комбікормами. Хоча всі, хто пробував експериментувати і порівнювати роблять однозначний вибів на користь професійно виготовлених кормів.

 

Можна спробувати й самому

Цікаво, що на сайті AVA MARKET  фахівці не зациклюються виключно на презентації власної продукції. Скажімо, кроликівникам-любителям вони пропонують ознайомитися із методами та способами виготовлення кормів власноруч, із використанням зерна різних культур та відходів городництва, які можна засилосувати. Читайте, пробуйте, порівнюйте.

Безумовно, приготувати ком самостійно обійдеться дешевше, аніж купити готовий комбікорм. Але непотрібно забувати про відомий вислів, який є ледве не аксіомою – про те, скільки разів платить скупий. А при теперішніх цінах на молодняк та на зерно дана теза набуває особливої актуальності.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 січня 2021, 18:44 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації