Вхід | Реєстрація

Шини знайдуться і для легковика, і для кросовера і для вантажівки

Шини знайдуться і для легковика, і для кросовера і для вантажівки

Народна приказка говорить «готуй сани влітку, а воза — взимку». І сучасникам не варто нехтувати такою слушною порадою. Особливо — автомобілістам. Адже зараз середина зимового сезону, а значить саме час купувати автомобільну гуму. Оскільки і літню, і на зимову діє однаково вигідна ціна. Справа в тому, що з наближенням холодів ціни на літні шини знизилися. Те саме в січні відбувається і з зимовою гумою.

Отож, настав час придбати якісні шини за прийнятними цінами. Тим більше, що деякі знавці погодних умов до цього часу проїздили на літній гумі, стверджуючи, що в цьому році, як і в минулому, голо льоди і снігопади не передбачаються.

 

Широкий асортимент, висока якість і приваблива ціна

Звичайно, кожен водій шукає вигоду для себе. І, на перший погляд, більшість профільних магазинів пропонують справді ті шини, що відповідають і ціні, і якості. Та згодом виявляється — перемогла приваблива акційна вартість. Адже протектор на шинах зітерся, як старі кирзові чоботи, а сама гума «не тримала» дорогу навіть з перших днів використання.

Тому, обираючи виробника, слід проконсультуватися з професіоналами. А справжні знавці своєї справи працюють  у столичній компанії «Асканія авто». Щоб переконатися в цьому, достатньо відвідати офіційний інтернет-магазин компанії, перейшовши за посиланням  ascania-shina.com. Що ж стосується переваг:

  1. Представники «Асканія авто» допоможуть підібрати гуму для вашого автомобіля, що відповідає вісім вимогам та характеристикам. І не важливо, яке авто треба «взути»: малолітражний легковик, кросовер чи потужну вантажівку, для кожного знайдуться потрібні шини;
  2. Завжди а наявності компанія має запас у 50 000 одиниць гуми від кращих світових виробників.
  3. Прямі поставки із заводів на склад, без посередників та додаткового навару, дозволяють радувати покупців низькими цінами. Тим більше, що саме зараз «Асканія авто» пропонуємо новим і постійним клієнтам приємні знижки. І це ще не все. До кінця цього місяця, купуючи шини торгових марок LASSA, TOYO, NITTO, FEDERAL, ORIUM, SAILUN, UNIROYAL та ROYAL BLACK, клієнтам не доведеться платити за доставку до складу поштового оператора.

 

Хочете зекономити, купуйте шини зараз

А «бувалим» водіям, які в дорозі покладаються на свій досвід, нагадаємо, що поліція бажає на законодавчому рівні вирішити питання сезонності шин. Адже статистика доводить, що причиною дорожньо-транспортних пригод стає саме невідповідність гуми. Коли водій не може справитися з керуванням на слизькій чи засніженій дорозі, він згадує, що планував перевзути старі всесезонні чи літні шини на надійні зимові. Тому не варто ризикувати своїм життям. Хочете зекономити, купуйте шини зараз, ascania-shina.com до ваших послуг.     


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2021, 12:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації