Вхід | Реєстрація

У Полтаві, ймовірно, спалили мотоцикл, на якому втекли ті, хто учора вчинив стрілянину

У Полтаві, ймовірно, спалили мотоцикл, на якому втекли ті, хто учора вчинив стрілянину

Через 10 хвилин після стрілянини на вулиці Нижньомлинській, на Леваді спалили мотоцикл.

12 січня о 12:09 до служби порятунку Полтави надійшло повідомлення про те, що на вулиці Головка горить мотоцикл. Рятувальники прибули у Прирічковий парк і ліквідували пожежу о 12:24. Причину пожежі встановлюють.

Судячи із фото, згорів спортивний мотоцикл. Поряд лежить пластикова пляшка із рідиною. Можна припустити, що там бензин, але поки що поліція встановлює, чи це пальне. Також не встановлена марка мотоцикла, бо він сильно обгорів.

Як пише видання «Полтавщина», складається враження, що хтось залишив у лісі на Леваді мотоцикл і навмисно його підпалив. Підозра одразу падає на учасників стрілянини на вулиці Нижньомлинській. Того ж самого дня, о 12 годині, біля СТО стріляли в полтавця Олександра Соколовського.

Як стало відомо із джерел, на які спираються журналісти «Полтавщини», він виїжджав зі свого сімейного СТО, але в цей момент його авто заблокував мотоцикл з водієм та пасажиром. Соколовський вийшов із машини, щоб дізнатися — в чому справа. В цей момент пасажир мотоцикла почав стріляти. Приблизно через 10 хвилин до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу мотоцикла.

У прес-службі поліції Полтавської області, підтвердили: правоохоронці розглядають версію, про те, що спалений мотоцикл належить нападникам на Олександра Соколовського. Чоловіків, що стріляли, поки що не знайшли.

— Продовжується пошук людей, які вчинили напад. Вчора на виїздах з міста тривала посилена робота щодо перевірки транспортних засобів. Наразі ця операція завершилася. Є відповідні орієнтування, які передані всім постам поліції. Правоохоронці працюють у пошуковому режимі й проводяться інші оперативно-пошукові заходи для встановлення причетних до злочину осіб, — повідомив прес-офіцер Юрій Сулаєв.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2021, 13:10 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації