Вхід | Реєстрація

До «Книги рекордів України» потрапив перший міністр

До «Книги рекордів України» потрапив перший міністр

Редакційна рада Національного проекту «Книга рекордів України» присвоїла колишньому міністру оборони України Степану Полтораку статус «Рекордсмена України». Про це повідомляє пресслужба Організації.
Як зазначається, новий рекорд України зафіксовано в категорії «Досягнення: Міністр України, який найбільше зробив для вшанування пам’яті загиблих захисників України».

Так, під час служби на посаді Міністра оборони (жовтень 2014 — серпень 2019) з ініціативи Полторака створено меморіальний комплекс «Зала пам’яті», який розташований на території Міністерства оборони України.

Також Полторак розробив окрему іменну Подяку від Міністра оборони України, як знак пошани і поваги до родин загиблих захисників України: «За жертовність, безмежну батьківську стійкість, достойне виховання сина, який став гордістю нації, поклав життя заради захисту незалежної України». У 2019 році на заходах ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» були зафіксовані вручення відомчих відзнак «Знак пошани» від Міністерства оборони та іменної «Подяки» Міністра оборони України 388 батькам загиблих захисників України.

Варто зазначити, що Полторак — перший міністр України, який отримав таку відзнаку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2021, 17:37 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації