Вхід | Реєстрація

Trussardi Jeans – ваш провідник у всесвіт сучасного італійської моди

Trussardi Jeans – ваш провідник у всесвіт сучасного італійської моди

Якщо ви любите модну Італію, але разом з тим ви обожнюєте сучасний стиль, то бренд Trussardi Jeans є вдалим поєднанням цих рис. Багато модників добре знають оригінальні та вишукані колекції модного будинку Trussardi. Його лейбл у вигляді собаки породи борза став культовим та пізнаваним.

Його органічним продовженням та доповненням стала лінійка Trussardi Jeans. Вона представила кардинально інший погляд на моду та Італію. Стриманість та суворість поступилися місцем сміливості та екстравагантності.

Що ви зможете придбати в колекціях Trussardi Jeans? І чому він сподобається кожному з вас? Все розкажемо вам далі.

 

Чому обирають Trussardi Jeans

Лінійка Trussardi Jeans була створена в 1988 році. Першу колекцію представили на тижні моди у Мілані. Вона мала широкий успіх і сподобалася навіть вимогливим модникам.

Її створили аби стати більш доступними та відкритим для всіх покупців. Адже вироби модного дому Trussardi не розраховані на широке коло покупців. Тому нова лінійка Trussardi Jeans з легкістю вирішила це завдання. І тепер італійську моду вже не можна назвати такою недоступною.

Відмінні риси лінійки Trussardi Jeans

  • Люксові речі, які доступні кожному покупцеві.
  • Точний підбір матеріалів та фурнітури.
  • Калейдоскоп речей у різних стилях: як casual, так і класика.
  • Поєднання практичності, елегантності та витонченості.
  • Фірмовий пошив від кращих італійських дизайнерів.

І це далеко не повний список переваг італійського бренду. Відкрити їх для себе ви зможете, якщо придбаєте хоча б одну річ бренду.

 

Жіночий одяг взуття та аксесуари від Trussardi Jeans

Trussardi Jeans дає можливість залишатися елегантною у повсякденній рутині. Актуальні фасони та трендові кольори. Урбаністичний стиль, сучасні тенденції та риси вічної модної класики. Італійський бренд пропонує моделі для молодих дівчат, які люблять яскраві рішення і для дорослих жінок, які обожнюють стриману класику.

Окремо варто виділити одяг з деніму. Це одна з найпопулярніших колекцій лінійки. І здається не знайти тієї людини, яка не любить джинси. Вони на 100% пасуватимуть до будь-яких аутфітів.

Колекції Trussardi Jeans дозволять зібрати лук для будь-якого випадку. Сурові умови офісу, романтичний настрій побачення чи весела вечірка з друзями – знайдеться все і для кожної. Італійський бренд вдовольнить усі модні жіночі бажання.

 

Чоловічий одяг, взуття та аксесуари від Trussardi Jeans

Цю італійську лінійку обирають активні та мужні представники сильної статі. Вони цінують якість та елегантний стиль. Їх зовнішній вигляд знаходиться для них на першому місці.

Для стильних чоловіків, Trussardi Jeans пропонує:

  1. Брюки та джинси. Класична база, що завжди в моді.
  2. Сорочки, футболки, джемпери. Мають місце у суворих правилах дресс коду та невимушених повсякденних справах.
  3. Спортивний одяг. Комфортні образи для активних тренувань.
  4. Повсякденне та спортивне взуття (туфлі, черевики, мокасини, кеди). Оригінальні та зручні пари для чоловіків будь-якого віку та статусу.
  5. Аксесуари. Шарфи, шапки, ремені аби підкреслити сучасний лук.

Чоловікам точно є з чого зібрати стильний та зручний аутфіт для ділової зустрічі, спортивних тренувань та відпочинку. Моделі італійського бренду чи не найкраще рішення для модного та успішного чоловіка.

Тож Trussardi Jeans з легкістю вдовольнить запити стильних чоловіків та жінок. Колекції представляють усе, що потрібно для створення цілісного, модного образу. Італійський бренд регулярно випускає колекції, тому усі модники будуть задоволені. Доступність та практичність моделей роблять їх популярними.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2021, 11:32 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації