Вхід | Реєстрація

Про мікроклімат у приміщенні подбає осушувач повітря

Про мікроклімат у приміщенні подбає осушувач повітря

Чи відомий вам той факт, що здоров’я людини напряму залежить від вологості повітря у приміщенні, де вона постійно перебуває? Виявляється, що в першу чергу від надмірної вологи потерпають алергетики і асматики. Їм надзвичайно мкладно знаходитися в таких умовах.
Справа в тому, що через надмірну вологість у приміщенні починає з’являтися грибок. Його основними місцями розмноження виступають вікна і двері в приміщеннях, а також місця, куди потрапляє холодне повітря.

Щоб зрозуміти, наскільки в приміщенні зволожене повітря, достатньо оглянути віконні відкоси. Якщо на них утворився грибок, значить вологість перевищена.

Для того, аби запобігти появі грибкових утворень, слід використовувати осушувач повітря. Це кліматичне обладнання якраз і призначене для зниження рівня вологості всередині приміщення. Його широко застосовують у побуті, офісних приміщеннях і на виробництві.

Принцип роботи приладу:

  • осушує повітря;
  • утримує необхідний відсоток вологи в повітрі, у встановлених межах.

Осушувачі повітря поділяються на побутові й промислові.

Для домашнього використання ідеально підходять адсорбційні осушувачі повітря.

Такі осушувачі повітря онащуються кількома вентиляторами, кожен із них відповідає за певну функцію. Один вентилятор втягує повітря і перенаправлє його до ротора, що обладнаний багатьма повітряними каналами. Саме в них осідає зволожене повітря. Із ротора повітря розділяється на два потоки. Сухе повітря повертається в кімнату, вологе осушується спеціальним теном і слідує також у приміщення.

Користувач сам встановлює комфортну вологість повітря, а прилад контролює її рівень.

Сучасні осушувачі повітря відрізніються високою енергоефективністю. Зокрема, продукція всесвітньо відомої компанії TROTEC завоювала популярність завдяки своїм показникам. При мінімальному споживанні електроенергії, прилади зтатні забезпечувати необхідний повітряний обмін у кімнаті, квартирі чи будинку.

Крім того, прилади компанії TROTEC здатні осушувати повітря, не нагріваючи його при цьому. Адже чимало подібних осушувачів не мають подбіних функцій. І під час роботи підвищують температуру в помешканні до десяти градусів. 

Отож, якщо серед членів вашої родини є алергетики або асматики, обов’язково в будинку чи квартирі повинен освіжувач повітря. Потурбуйтеся про здоровְ’я своїх близьких, а про мікроклімат в середині приміщення подбає кліматичне обладнання. 


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації