Вхід | Реєстрація

Квіти в моді — при будь-якій погоді

Квіти в моді — при будь-якій погоді

Потягом більш ніж півроку головною темою являється коронавірусна інфекція та її стрімке поширення в усьому світі. Та не дивлячись на пандемію Ковіду-19, людство продовжує жити більш менш у звичному ритмі, святкуючи різноманітні дати і події. І хоча по телебаченню не втомлюються говорити про розробку вакцини від коронавіруса, найкращим подарунком для являється не медпрепарат, а квіти. Адже жінки й надалі обожнюють живі букети. Тому чоловіки не відходять від традиції і радують представниць прекрасної половини людства кращими квітами.

Як показують соціологічні опитування і запити в пошуковиках, щодня тисячі користувачів шукають сайти, щоб «купить цветы в Харькове, Киеве, Полтаве» та інших містах України.

Отож, ковід — ковідом, а квіти залишаються в моді при будь-якій погоді.

 

Чому варто дарувати квіти

Кожна жінка відзначається своєю елегантністю і витонченістю. Те саме можна сказати і про квіти. Адже краса і аромат кожної рослини теж неповторні. Напевно, саме тому жінки відчувають у першу чергу естетичну насолоду, коли їм дарують букет квітів.  

Романтичні відносини між чоловіком і жінкою мають свою родзинку. Квіти являються саме нею. Так як букетом рослин чоловік висловлює свої найкращі та найпалкіші почуття до коханої. 

Не зважаючи на те, що квіти виступають ледь не обов’язковим атрибутом свята, отримувати їх так приємно, як і в перший раз. Тим більше. Що в кожному букеті криється певна загадковість. Адже поєднання різних квітів це і естетична краса, і романтика разом.

 

Кожен букет — унікальний

На цьому наголошують представники компанії viaflor. Оскільки над створення кожної композиції працюють кращі флористи. Завдяки їх фантазії, з’являються чудові композиції з:

  • півонієвидних троянд,
  • тюльпанів;
  • еустом;
  • різних рослин, поєднаних у міксовий букет.

На офіційному сайті компанії за посиланням https://viaflor.com.ua клієнти зможуть замовити найоригінальніші букети квітів для коханих жінок, рідні, друзів та колег по роботі. Тим більше, що viaflor не лише реалізує кращі квіти в Україні, а й пропонує доставку букетів.

Зі слів представників компанії, величезною популярністю користуються букети в коробках. Цей формат упаковки дозволяє суттєво подовжити життя рослин. Тому букет радуватиме його щасливу володарку тривалий час.

Не важливо, яка погода чи пора року, адже квіти приємно отримувати протягом цілого року.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2020, 10:30 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації