Вхід | Реєстрація

Лютневий газ від «Полтавагаз збут» буде дешевший за січневий

Лютневий газ від «Полтавагаз збут» буде дешевший за січневий

За інформацією ТОВ «Полтавагаз збут», ціна на природний газ для побутових споживачів з 1 лютого встановлена на рівні 6 990 гривень за 1000 кубометрів, у тому числі замовлена потужність 163,9 гривні з ПДВ. Тобто, 1 куб газу коштуватиме 6,99 гривні.

При цьому вартість блакитного палива для промислових споживачів та бюджетних і релігійних організацій залишається значно вищою. Із 1 лютого ці категорії споживачів платитимуть 9960 гривень за 1000 кубічних метрів газу, у тому числі замовлена потужність 163,9 гривні з ПДВ.

Нагадаємо, що ціна на січневий газ встановлена на рівні 8,91 гривні за 1 кубометр. Таку ціну за блакитне паливо сплатять побутові споживачі і релігійні організації (окрім обсягів, що використовуються для провадження їх виробничо-комерційної діяльності).

Як бачимо, при формуванні лютневого тарифу релігійні організації віднесли до промисловості й бюджетників.

Після численних «газових» мітингів, що відбулися й тривають у різних містах України, Кабінет Міністрів 18 грудня ухвалив рішення, яким встановлюється гранична ціна на газ для побутових споживачів на рівні 6,99 гривні за кубометр.

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2021, 09:26 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації