Вхід | Реєстрація

Якісні медичні послуги європейського рівня надаються і в Україні

Якісні медичні послуги європейського рівня надаються і в Україні

Протягом останнього десятиліття в медичній системі відбулося багато змін. Поділ медицини на первинну, вторинну і третинну; кваліфікація лікарень за пакетами послуг, які вони надають і так далі. Та в результаті обіцяного покращення так і не відбулося. Аже первинна і вторинна ланки гостро відчувають нестачу кадрів, а кваліфіковані спеціалісти через мізерні заробітні плати, відсутність сучасного обладнання, залишають державні установи. А ті, хто ще продовжує працювати, чекають від хворого обов’язкової фінансової винагороди від першого обстеження і до закриття лікарняного листа. І подібні ситуації відбуваються в більшості населених пунктах нашої країни: від невеликих райцентрів до мегаполісів із мільйониим населенням. Хоча наведені приклади не являються аксіомою.

Інша річ — приватна клініка, де пацієнт записується на чітко визначений час, його оглядає висококваліфікований спеціаліст, при необхідності радиться з колегами, відбувається обстеження на новітньому обладнанні, миттєво готуються результати аналіз, а за підсумками огляду призначається лікування.

 

Здорові та щасливі

Прочитавши такий опис, дехто може сказати, що таких медичних закладів в нашій країні немає. А в описі говориться, наприклад,  про ізраїльську медицину. Та насправді медзакдал європейського рівня не просто існує. Його команда успішно ліку. кожного пацієнта, який звертається за допомогою. І назва цього лікувально-діагностичного центру Healthy&Happy. Сама назва медзакладу націлена на те, що здорові люди обовязково щасливі. Послугами центру змогли скористатися тисячі жителів нашої країни та іноземнців, оскільки Healthy and Happy — це мережа кстоличних клінік. Сайт центру детально описує всі види послуг, які пропонують фахівців медзакладу, та на деяких із них усе ж варто зупинитися.

 

Коли в одному медцентрі зосереджені всі послуги

Як відзначають самі пацієнти лікувально-діагностичного центру, такої кількості напрямків лікування немає в жодній поліклініці. Тим більше, обладнання найвищого рівня. У медичному центрі працюють кращі спеціалісти з усієї країни, до яких звертаються хворі з кожної області.

Медичні послуги для дорослих та дітей, кваліфікована допомога вертебролога, лікувальна фізкультура, клінічні обстеження, виклики лікарів за місцем проживання — усе це можливо разом із центром Healthy and Happy.    

Здоров’я людини — це найважливіше, що їй даровано з першого дня життя. Фахівці Healthy and Happy допоможуть вам його зберегти і примножити.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації