Вхід | Реєстрація

Кожен заслуговує на якісні фірмові кросівки

Кожен заслуговує на якісні фірмові кросівки

Серед українців досить поширеною є думка про те, що Китай лідирує за кількість виготовлених підробок у світі. Серед усього фальсифікату легка промисловість займає ледь не перше місце. Та якщо у Піднебесній шиється одяг, який виробники намагаються підігнати під відомі бренди, то Україна є одним із найбільших його споживачів. Адже в кожному магазині одягу, навіть невеликого населеного пункту, покупець без проблем придбає собі, наприклад, шорти Адідас, кросівки Рібок і спортивну кофту Пума. Щоправда, у назві бренду можуть бути граматичні помилки або логотип віддалено схожий на оригінал.

Дійсно, українці абсолютно не захищені від підробок, які продавець видає за оригінал. А прибавши одяг чи взуття, покупець уже з перших днів розуміє, що його просто розвели.

Щоб подібних ситуацій не виникало, а покупка у практичному застосуванні радувала не один рік, рекомендується обирати товари лише перевірених компаній.    

Саме такою являється мультибрендовий інтернет-магазин Sneaker Studio. Компанія пропонує своїм клієнтам виключно оригінальні кросівки й повсякденне взуття, а також одяг. Sneaker Studio пропонує товари найвідоміших світових брендів за досить прийнятними цінами.

За роки своєї роботи компанія завоювала широку популярність і повагу серед клієнтів. Досягти визнання вдалося завдяки тому, що Sneaker Studio:

  • працює безпосередньо з виробниками, без жодних посередників. Це дає змогу реалізовувати довгоочікувані новинки за доступними цінниками;
  • у асортименті компанії краще брендове взуття й одяг від Adidas, Nike, New Balance, Reebok, Puma, UGG, Vans та інших виробників;
  • основний акцент Sneaker Studio робить саме на взуттєві, так як якісні кросівки, сандалі чи кеди є найбільшим дифіцитом в нашій країні.

Sneaker Studio — це по-справжньому сімейний магазин кросівок і одягу. У ньому стильно може одягтися вся родина.

 

Готуй сани влітку, а воза взимку

Перефразовуючи відому приказку, купуй сапоги влітку, а кросівки й сандалі — взимку. Справді, варто відзначити, що зараз клієнти Sneaker Studio мають змогу придбати фірмове 100-відсотково оригінальне взуття з дуже приємною для себе знижкою.  Тому не варто гаяти час, а слід переходити за посиланням на офіційний сайт мультибрендового інтернет-мазину https://sneakerstudio.com.ua/ і обирати спортивні кросівки, зимові куртки, футболки, штани, кофти та багато іншого. До речі, знижки діють на увесь асортимент товару.  

Забудьте про безвідповідальних продавців, що своїм шахрайством хочуть лише збагатитися. Адже кожен заслуговує на якісне фірмове взуття. 


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2021, 16:11 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації