Вхід | Реєстрація

Сяюча довершеність від SOVA

Сяюча довершеність від  SOVA

Серед спільноти, яка любить порівнювати досягнення, багатство, рівень життя та технології в різних державах світу, побутує хибна думка, що Україна є виключно виробником сировини. Причому сільськогосподарської.

Насправді ситуація зовсім інша. В Україні можуть виробляти високотехнологічну і ліквідну навіть на світовому рівні продукцію. У нас живуть і працюють висококласні інженери, технологи, ювеліри. Так, так коштовні прикраси, які не соромно носити навіть особам аристократичного походження цілком успішно виробляють в Україні. Доведено компанією SOVA.

Золоті обручки і персні, ланцюжки, підвіски, сережки – все, це виробляють на українському підприємстві. Щоб у цьому упевнитися, достатньо за йти на сайт https://sovajewels.com/. І це ще далеко не остаточний перелік того, що вміють виготовляти вітчизняні ювеліри.

Не даремно ж бренд SOVA  стрімко завоював авторитет на українському та зарубіжних ринках і продовжує поступальний рух, приваблюючи нових і нових поціновувачів справжньої краси золотих виробів.

 

Секрет успіху простий і всім відомий

Дійсно, секрет успіху в ювелірній справі схожий із досягненнями в інших сферах життя та виробництва. Передусім – це наполеглива праця, а також – постійне самовдосконалення.

Дизайнери SOVA не приховують, що беруть свої ідеї із того, що бачать навколо. Буває таке, що досить якогось випадкового фото у соцмережі, щоб творча людина зробила його основою майбутнього ювелірного шедевру. Але тим фахівець, класний спеціаліст і відрізняється від більшості людей, що він побачить те чого не бачать і не розуміють інші. А вже потім, після того, як ідея отримає своє втілення в ювелірному виробі ним будуть любуватися і пишатися звичайні громадяни. Саме такі креативні фахівці, справжні професіонали, зібрані в творчій майстерні SOVA. Вони нікого не наслідують, не переймають створену кимось моду, вони сам створюють.

 

Від п’яти і до п’ятдесяти п’яти

Колекції від ювелірного бренду користуються неабиякою популярністю і через демократичність цінової політики. На віртуальних полицях інтернет-магазину Sovajewels знаходиться місце не лише для авторських робіт із золота та діамантів, а й для звичних усім обручальних каблучок.

В асортименті представлені:

  • каблучки;
  • персні;
  • брошки;
  • ланцюжки;
  • сережки;
  • кольє.

А ціни на більшість представлених зразків є абсолютно демократичними – від п’яти тисяч гривень. Звичайно є і досить дорогі екземпляри. Але ж, це -  «ювелірка», це -  не просто красиво, а й престижно.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2021, 19:48 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації