Вхід | Реєстрація

Аксесуари для девайсів: у чому їх важливість

Аксесуари для девайсів: у чому їх важливість

Сучасну людину вже неможливо здивувати функціями смартфонів. Адже із кожною новою моделлю популярні торгові марки лише вдосконалюють камеру, процесор, пам’ять і деякі інші складові телефонів. А от якщо перенестися у 2008 рік, то поява нового девайса сприймалася, як політ людини на Місяць. Чого варті Sony Ericsson Xperia 1 із навігаційною клавішею, T-Mobile G1 із повноцінною QWERTY клавіатурою й сенсорним дисплеєм чи Apple iPhone 3G. Нові функції 3G, Wi-Fi та GPS поставили ці та інші смартфони в один ряд із комп’ютерною технікою.

Девайси почали настільки цінувати, що при купівлі телефону його відразу «одягали» в чохол чи бампер, клеїли на екран захисну плівку. Саме у 2008 році розпочав свою роботу інтернет-магазин Bobina.com.ua. Він виник у зв’язку з ростом попиту на аксесуари для мобільних пристроїв. Але й на сьогоднішній день користується величезною популярністю серед власників девайсів. А все завдяки тому, що протягом більш ніж десяти років компанія не стояла на місці, а постійно розвивалася й покращувала якість надання послуг.

Обраний курс компанії Bobina приніс бажаний урожай. Кожен клієнт компанії:

  • отримує важливу пораду та кваліфіковану консультацію стосовно експлуатації девайсів;
  • з появою на ринку нової моделі смартфона, нетбука, планшета чи ноутбука, у інтернет-магазині автоматично з’являються необхідні аксесуари;
  • асортимент магазину вражає навіть найвибагливіших клієнтів;
  • представники компанії готові запропонувати аксесуари до смартфонів Apple, Samsung, LG, HTC, Sony, Nokia та інших фірм.
  • шкіряні сумки, чохли, стілуси, додаткові акумулятори, автоаксесуари, навушники, док-станції, аудіосистеми та інші необхідні аксесуари;;
  •  а з промокодом "059-429-175" клієнти інтернет-магазина отримають гарантовану 10-відсоткову знижку.

Представники компанії Bobina наголошують, що за час роботи інтернет-магазину вони навчили багатьох клієнтів культури користування  гаджетами. Та все ж вирішили вчергове нагадати, навіщо потрібен чохол на смартфон.

По-перше, він несе захисну функцію. При падінні телефону чохол зменшує силу удару, захищає від появи подряпин, зберігає його естетичний вигляд. 

По-друге, у чохлі телефон значно зручніше використовувати. Він впевненіше тримається в руці, не засмічується при носінні в сумці чи кишенях.

По-третє, просто необхідний при використанні смартфона в екстремальних умовах.

По-четверте, допомагає з легкістю змінити дизайн і колір телефону.  

Отож, якщо вам необхідні аксесуари до девайсів, прямо зараз звертайтеся за порадою до фахівців інтернет-магазину Bobina.com.ua.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2021, 10:04 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації