Вхід | Реєстрація

Чому варто обирати посуд Luminarc

Чому варто обирати посуд Luminarc

Люди, які народилися й виросли в період існування Радянського Союзу, постійно готуються до дефіциту різних товарів. Тому при кожній нагоді вони скуповують все можливе, починаючи від продукти харчування, що мають тривалий строк придатності, до речей, необхідних у побуті. Чого лише варта совкова побутова техніка, яку до цього часу продовжують ревно зберігати люди старшого віку. Адже насправді її цінність лише в тому, щоб стти унікальним експонатом у музеї СРСР, не більше. Те ж саме стомується посуду: естетично непривабливого, грубого і чудернацького на вигляд. Згадаймо лише фарфоровий набір і графина й рюмок у вигляді рибок. Здається, його видавали жителям «нерушимої» країни за картками. Іншого пояснення, стосовно того, як настільки позбавлений смаку набір опинився в кожному будинку чи квартирі, просто не існує.

І доки люди старшого віку продовжують використовувати в побуті глиняний і металевий посуд, на горіщі чи кладовці зберігаються сервізи для майбутніх поколінь. Як кажуь, на придане. Та насправді, такий посуд приречений на никнення, бо в неосяжній країні в першу чергу турбувалися про зозброєння, а про посуд думали в останню.

 

Коли почуваєш себе вдома, як у найкращому французькому реторані

Інша справа французи. Протягом багатьох років вони являються прикладом досконалості в усьому: одяг, парфуми, кухня. Витонченість у всьому вплинула на оригінальність і практичність французького посуду. А французький бренд Luminarc став еталоном досконалості. Посуд цього всесвітньо відомого бренду можна зустріти майже в кожному закладі громадського харчування.

Його неймовірна популярність криється в кількох головних факторах.

По-перше, посуд Luminarc виготовляється з загартованого скла. На відміну від багатьох інших торгових марок, францкзький посуд достатньо міцний, аби його приміняти для щоденного застосування. Звичайне скло і порцеляну не варто навіть порівнювати з продукцією Luminarc. При виготовленні французького посуду використовується технологія загартовування. Спершу його нагрівають майже до семисот градусів, а потім різко охолоджують. Такий спосіб допомагає зробити посуд Luminarc надзвичайно міцним.

По-друг, асортимент продукції французької компанії просто вражає. Якщо переглянути посуд бренду Luminarc у найбільшому в Україні інтернет-магазині i-posud.com.ua,  то тут можна придбати: банки, ємності, келихи, фужери, дитячий посуд, каструлі з жароміцного скла, керамічні форми для запікання, глечики, графини, набори для напоїв, маслянки, набори для бару, посуд для ресторанів, предмети сервіровки, салатники, цукорниці, соусники, столові сервізи та батаго іншої продукції для різних страв.

Прабливий на вигляд, приємний на дотик, легкий, міцний і надійсний  усе це про посуд від Luminarc.

Тому забудьте про набори з рибок, почувайте себе вдома, як у найкращому французькому реторані, разом і посудом Luminarc.


Автор: Виталий Бабаев
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2021, 12:37 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації