Вхід | Реєстрація

Цікавий контент можливо підготувати лише на професійному обладнанні

Цікавий контент можливо підготувати лише на професійному обладнанні

Сьогодні, звернувшись у Державну службу зайнятості, нам навряд чи запропонують вакантну професію — блогер. Але серед сучасної молоді, і не лише молоді, можна зустріти чимало людей, які ведуть свій особистий блог (такий собі короткий екскурс чи висвітлення подій різної спрямованості).

Одним із найвідоміших українських блогер являється Дмитро Комаров. Так, більшість любителів телевізора знають його як автора програми Світ на виворіт». Та насправді Дмитро почав робити огляди місць, де він бував, значно раніше. І знімав усе на невелику фотокамеру, а не на професійну студійну. Та це не завадило йому запустити проект, який підкорив серця мільйонів.

 

Як збільшити кількість підписників

Хоча насправді лише одиниці блогерів потрапляють у телевізор. Їх платформи — це соціальні мережи й платформа Ютубу. Адже молодь давно втратила інтерес до телебачення. А телевізор вони розглядають у якості зручного монітора для фотографа і дизайнера. Справа в тому, що бути блогером — означає видавати якісний продукт, який із-задоволенням переглядатимуть підписники і користувачі соціальних мереж. Глядацька аудиторія стала досить вибогливою своїх уподобаннях. А тому зйомки на селфі-камеру, що постійно тремтить у руці автора, не викличуть інтересу. Щоб розширювати глядацьку аудиторію, потрібно готувати справді цікаві відео чи фто репортажі. Для цього знадобиться щонайменше середньостатистична фото- чи відеокамера, потужний комп’ютер і великий екран, на якому добре прослідковуються всі деталі. До речі, саме від монітора залежить, наскільки якісний продукт буде на виході.

Тому блогери, фотографи, відеомонтажери і дизайнери обирають широкоформатні монітори з вигнутим екраном, працюючи за якими, отримуєш справжнє задоволення. 

Коли ж блогер відзняв цікавий матеріал і вдало змонтував його, він обов’язково отримає схвальні відгуки від інтернет-користувачів, велику кількість переглядів і коментарів.

Для чого це потрібно, спитаєте ви? Для фінансової підтримки проекта. Адже на платформі Ютуб перегляди монетизуються, рекламодавці із задоволенням замовляють огляд своїх товарів чи послуг.

 

За монітором залітай у IT BOX

Та потрібно розуміти, що блогеру, фотографу й дизайнеру значну частину своїх доходів доводиться так чи інакше витрачати на оргтехніку. Головне — знати, де вигідно її купувати. Огляд усієї техніки зробити досить складно, а от із моніторами усе значно простіще, так як вони потрібні кожному із перелічених професій. По-справжньому вигідні ціни на монітори пропонує інтернет-магазин IT BOX. Асортимент оцінить кожен. А для цього достятньо лише перейти за посиланням https://www.itbox.ua/ru/category/Monitori-c5691/filter=100736-86045216400/.

Виробляйте цікавий продукт на професійному обладнанні, і тоді профеі блогера з’явиться навіть у Службі зайнятості.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2021, 10:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації