Вхід | Реєстрація

Чоловік згорів у власній оселі через паління у ліжку

У с. Слобідка по вул. Шевченка (Миргородський р-н) у житловому будинку виникла пожежа. Згоріло домашнє майно. Вогонь також пошкодив здоблення кімнат на площі 25 м2. Збиток — 10 тис. грн. Проте матеріальними збитками пожежа не обмежилася. Рятувальники у будинку знайшли труп власника оселі. Причиною пожежі, як повідомляють у ГУ МНС в Полтавській області, є необережне поводження з вогнем при палінні господаря.
Пожежникам вдалося врятувати від вогню житловий будинок та господарчу будівлю на загальну суму 50 тис. грн. У гасінні пожежі брало участь 1 відділення ПДПЧ-18.
Загалом, за минулу добу на території області зареєстровано 10 надзвичайних подій. З них: 5 пожеж, 4 дорожньо-транспортні пригоди (1 особа загинула та 6 травмовано) та 1 нещасний випадок.

Пожежі також виникали:
Кременчук Крюківський район вул. Манагарова, в підвальному приміщенні багатоквартирного житлового будинку виникла пожежа. Вогнем знищено сміття на площі 10 м2. Збитки та причина пожежі встановлюються. Врятовано 4 квартири на загальну суму 150 тис. грн. В гасінні пожежі брало участь 1 відділення СДПЧ-13.
м. Кременчук Автозаводський район вул. Тельмана, поблизу житлового будинку № 38 на відкритій території виникла пожежа. Вогнем знищено сміття на площі 8 м2. Збитку не нанесено. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомої особи. В гасінні пожежі брало участь 1 відділення СДПЧ-12.
м. Полтава Ленінський район вул. Чураївни, при звірці з районним відділом міліції встановлено, що 13.03.2010 р. о 2220 на технічному поверсі багатоквартирного житлового будинку виникла пожежа. Вогнем знищено сміття на площі 0,5 м2. Збитку не нанесено. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомої особи. Пожежні підрозділи не викликались.
Пирятинський район с. Березова Рудка, в житловому будинку громадянина В., 1973 р. н., виникла пожежа. Вогнем знищено домашнє майно. Збитки встановлюються. Врятовано житловий будинок на суму 60 тис. грн. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутового газового котла. В гасінні пожежі брало участь 1 відділення СДПЧ-25.

Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 12:03 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації