Вхід | Реєстрація

Вшанували багатодітну Маму

Вшанували багатодітну Маму
Символічно, що Президент України Віктор Янукович своїми першими нагородними указами вшанував саме жінок і напередодні 8 Березня особисто вручив представницям усіх регіонів державні нагороди і подарунки. До Адміністрації Президента України на церемонію нагородження запросили і миргородчанку, медичну сестру Миргородської ЦРЛ Тетяну Явтушенко (на знімку), якій присвоєно почесне звання «Мати - героїня».
Тетяна Іванівна народила і разом із чоловіком виховала п’ятьох ввічливих, розумних і порядних дітей. Старша дочка Віра закінчила Миргородський державний керамічний технікум ім. М. В. Гоголя і здобула спеціальність художника-кераміста, а зараз, працюючи соціальним педагогом Гаркушинської ЗОШ і керівником художньої студії НВК «Гелікон», заочно навчається на психолого-педагогічному факультеті Полтавського державного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка. Молодша, Надія, цього року закінчує Харківське музичне училище ім. Б. Лятошинського і її, як майбутнього учителя по класу бандури, чекають у Миргородській музичній школі. Син Андрій також цього року закінчує навчання у Кременчуцькому військовому ліцеї.
Він – відмінник навчання, віце-сержант, мріє стати офіцером Збройних Сил України. Молодші – Люба і Тарасик - ще навчаються у міській школі № 5.


Автор: Ольга ЧЕРКАСЬКА, газета «Миргород наш дім» №10; www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації