Вхід | Реєстрація

Комунальникам не соромно дивитися в очі населенню

На відміну від попередніх років,  2009-го комунальники Полтавщини на підготовку до опалювального сезону не отримали жодної копійки з державного бюджету. А тому всі проблеми довелося вирішувати самостійно. І з цим  завданням вони впоралися, вважає голова ОДА Валерій Асадчев. Про це він сказав сьогодні на щотижневій апаратній нараді, де підбивали попередні підсумки  опалювального сезону на Полтавщині.
Цього року комунальникам області не соромно дивитися в очі населенню за підготовку та проведення опалювального сезону, переконаний начальник Головного управління житлово-комунального господарства ОДА Анатолій Бодник.
Разом із тим проблем у галузі безліч. Недосконала тарифна політика зумовила хронічну і постійно зростаючу збитковість підприємств. За словами Анатолія Бодника, загальна дебіторська заборгованість підприємств житлово-комунального господарства області за минулий рік зросла більше, ніж на 38 мільйонів гривень  і  становить 215,5 млн. грн. Проте, це не єдиний біль комунальників.
Чималі надії покладає голова ОДА на новий уряд.
В цілому ж очільник області задоволений проведенням опалювального сезону на Полтавщині. І сподівається, що наступний пройде не менш вдало.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 15:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації