Вхід | Реєстрація

На трасі «Київ-Харків» насмерть збили жінку

На трасі «Київ-Харків» насмерть збили жінку

Учора, 2 березня, близько 18:30, на 156 км автодороги «Київ-Харків», сталася дорожньо-транспортна пригода в якій загинула жінка-пішохід.

За попередньою інформацією водій, 1992 року народження, мешканець міста Пирятин, керуючи автомобілем «Opel Astra», допустив наїзд на пішохода 1974 року народження мешканку Пирятинщини.  

Внаслідок ДТП жінка від отримала тілесних ушкоджень померла на місці події.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2021, 12:36 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації