Вхід | Реєстрація

Закуска, від якої не відмовиться жоден м’ясоїд та веган

Закуска, від якої не відмовиться жоден м’ясоїд та веган

Ні для кого не секрет, що сучасна медицина досягла вражаючих успіхів у лікуванні різних захворювань. Та не дивлячись на це, науковці й медики заявляють, що захврювання краще попередити ніж потім боротися з них. Саме тому величезна увага приділяється побуту людини, її раціону, продуктам, які вона споживає, способу життя і так далі.

Одним із елементів правильного харчування стали суперфуди. До них відносяться продукти з високим вмістом поживних речовин. Суперфуди поєднують у собі мінеральний і вітаміниий комплекс, ряд корисних мікроелементів. Сюди входять зерна, насіння, фрукти й овочі, що ростуть у екзотичних країнах. Їх особливість полягає в тому, що продукти з категорії «суперфуди» надзвичайно корисні й поживні для людського організму. Їх радять вживати людям всіх вікових категорій, незалежно від статі. 

Суперфуди мають здатність запобігти появі онкозахворювань.

Щоб підтримувати відмінний стан організму і мати добре самопочуття, дослідники й дієтологи рекомендують частково відмовитися від традиційної української кухні, де переважають м’ясні та «важкі» для шлунково-кишкового тракту наїдки, а додати в меню

легкі й смачні страви левантійської кухні. Вона поширена в країнах, котрі розташовані у східній частині Середземномор'я.

 

Роздинка всіх кафе і ресторанів

Як показує практика, першість серед корисних продуктів левантійської кухні займає закуска з нутового (зернобобова культура) пюре, що йменується як хумус. До складу цієї екзотичної страви входять лише корисні речовини, які в поєднанні формують неймовірно смачну страву. Посудіть самі:

  1. низькокалорійна оливкова олія,
  2. ароматний і корисний часник,
  3. сік лимона, що лікує від недуг та посилює імунітет,
  4. ароматна паприка,
  5. паста з меленого кунжутного насіння.
  6. сезамова паста (тахині).

Від страви, що коріннями сягає в ізраїльську кухню, не відмовиться жоден м’ясоїд та вегетаріанець. Вони не проти замовити хумус оптом навіть із доставкою додому, адже одна порція містить рослинний білок, харчову клітковину, ненасичені жири й залізо. Його подаєють як холодну закуску. Найкраще смакує з лавашем, кукурудзяними чіпсами й хлібом.  

Хумус став обов’язковою закускою в меню багатьох відомих кафе й ресторанів. А все завдяки старанням компанії SigNature. Саме її представники постачають у ресторани й кафе продукти левантійської кухні. SigNature пропонує хумус у різній розфасовці: одно-, трьох- і навіть п’ятикілограмовій тарі. 

Прислухайтеся порад фахівців, споживайте лише корисні для організму продукти і страви. І не відмовляйте собі в задоваоленні поласувати хумусом. 


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2021, 11:10 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації